Pumped Gabo elárulta, miért vállalta A Nagy Duettet

TV2 Marcellina A Nagy Duett Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fesztiváli tánclépéseiről megismert, majd a dzsungelt is megjárt celeb, Pumped Gabo is szerepet kapott A Nagy Duettben: Marcellina párja lesz. Gábor elmondta, énekelni ugyan nem tud, de mégis volt valami, ami miatt elvállalta ezt a műsort.

Dancs Annamari beadta a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20180327-dancs-annamari-beadta-a-valokeresetet.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, azaz Kiskeró kisfia pár hónapos volt, amikor a nyáron a fiatal apuka úgy döntött, hogy elköltözik otthonról. Úgy érezte, hogy a gyeremek iránt érzett szeretete nem elég ahhoz, hogy együttlegyen feleségével. TV + SztárokOrigoNem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-sikerult-titokban-tartani-pumped-gabo-a-tv2-nel-folytatja.htmlPumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna... TV + Sztárok--Lena Dunham egy titokzatos idegennel randevúzikhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-lena-dunham-egy-titokzatos-idegennel-randevuzik.htmlLencsevégre kapták Lena Dunham színésznőt, amint egy férfivel randevúzik. Egyelőre nem tudni, hogy ki a rejtélyes fickó. TV + Sztárok--Állítólag Brad Pitt titokban Jennifer Anistonnal találkozgathttp://www.life.hu/sztarok/20180327-allitolag-brad-pitt-titokban-jennifer-anistonnal-talalkozgat.htmlBrad Pitt és felesége, Angelina Jolie 2016-ban jelentették be a válásukat, idén pedig Jennifer Aniston és Justin Theorux tájékoztatták arról az embereket, hogy vége a kapcsolatuknak. A rajongók egy része szomorú volt a szakítások miatt, mások azonban egy új lehetőségtől váltak rendkívül izgatottá: Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt lehet!TV + Sztárok--Oszter Alexandra megsértette a diósjenői lakosokathttp://www.life.hu/sztarok/20180327-oszter-alexandra-megsertette-a-diosjenoi-lakosokat.htmlNem csitul a harc Oszter Sándor és a diósjenői lakosok között, a vitába nemrég Oszter Alexandra is beszállt. Édesapja védelmére kelt, de közben vérig sértette a lakosokat. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huNem folytatja tovább a versenyszerű úszást Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-folytatja-tovabb-a-versenyszeru-uszast-gyurta-dani.htmlMeglepő bejelentést tett Gyurta Dániel: közölte, hogy nem folytatja tovább a versenyszerű úszást. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.