Balázs Klári kétszer majdnem megfulladt, azóta kerüli a mély vizet

Korda György Mélyvíz Balázs Klári életmentés mentés baleset fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kétszer menekült meg a halált torkából Balázs Klári. Mindkétszer majdnem vízbe fulladás volt az ok, hisz abban, hogy ezek nem véletlenül történtek vele.

Balázs Klárinak már kétszer volt halálközeli élménye, mindkétszer a mély víz játszott szerepet ebben. Szerencsére, mindkét alkalommal volt ott valaki, aki megmentse, azóta kerüli a mély víz közelségét. Azt mondja, hisz abban, hogy semmi sem történik véletlenül, így ez a két eset sem. A Star magazinnak adott interjúját a Blikk szemlézte.

Balázs Klári tudatosan kerüli a mély vizet Forrás: InterCom

Az énekesnőnek, Korda György feleségének ötévesen volt az első ilyen élménye. "A Szamos partján pancsoltunk a testvéreimmel, akik rendkívül jól úsztak. Egyszer csak eltűntem a szemük elől, elmerültem a mélyben. Akkoriban nagyon hosszú hajam volt, ők pedig csak azt látták, hogy a hajam a víz tetején lebeg, de én nem vagyok sehol. Én eközben odalent körbenéztem" - mondta a magazinnak Balázs Klári. Azt is elmondta, hogy tisztán látta, mi van körülötte, és egy csodás zenét is hallott.

A következő alkalommal a Tisza partján sétált áradáskor, amikor hirtelen elnyelte a víz, ekkor is a segítségére siettek. Ezek után döntött úgy, hogy kerüli a mély vizet.

De nemcsak a rossz a dolgokat látja sorsszerűnek, hanem a jókat is. Ilyennek ítéli meg például férjével, Korda Györggyel való találkozását is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.