Gyurta Dani visszavonulása a testvérét, Gergelyt is meglepte

bejelentés visszavonulás Gyurta Dániel Gyurta Gergely döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két napja jelentette be visszavonulását Gyurta Dani. Kiderült, hogy nem csak a szurkolóit döbbentette meg ezzel, de még saját testvére, Gergely is meglepődött a döntésén.

Gyurta Dani a közösségi oldalán jelentette két napja, hogy 28 évesen visszavonul. Akkor azt írta, élete legnehezebb döntését hozta meg, de mint kiderült, szinte mindenki előtt titkolta, mire készül. Nem csak rajongói döbbentek meg, de az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba, a testvére, Gergely is nagyon meglepődött.

Gyurta Gergelyt is meglepte testvére, Dani visszavonulása Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az utolsó pillanatig titkolta a döntését. Engem sem avatott be, bár azért sejtettem, hogy mire készül. Sajnos az utolsó két éve nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. A természettel nem vehette fel a versenyt, belépett egy olyan korba, ahol már képtelen volt fejlődni. Nekem óriási erőt ad, hogy ilyen a bátyám. Hatalmas tehetség, nagyon remélem, hogy a nyomdokaiba tudok lépni. Örülnék, ha a versenyeimre ezután is kilátogatna, és szurkolna nekem." – nyilatkozta Gyurta Gergely a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.