Pintér Tibor elárulta: talán még egyszer elvenné volt feleségét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
párkapcsolat válás család Pintér Tibor titok szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor titokban vált el második feleségétől, még a Wikipédia is úgy tudja, hogy házas. A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának nemrégiben véget ért újabb kapcsolata a nála 23 évvel fiatalabb kedvesével. Pintér azt mondaj: talán újra elvenné második feleségét. 

Nemrégiben röppent fel a hír, hogy Pintér Tibor és nála 23 évvel fiatalabb kedvese szakítottak. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a nő kapcsolati státuszát közösségi oldalán változtatta egyedülállóra, azonban cáfolta, hogy ez kapcsolatuk végét jelezné.

A Bors cikke szerint mégis szakításról lehet szó, Pintér Tibort meg is kérdezték, hol tart most a magánélete. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója elmesélte, hogy két évvel ezelőtt titokban vált el második feleségétől, Nyíri Beától olyannyira, hogy a színészről szóló Wikipédia oldal még mindig úgy tujda: házas.

Pintér Tibor a dzsungelben még Tóth Andival szeretett volna összejönni Fotó: Polyák Attila - Origo

"Lelkileg tényleg nagyon megviselt, amikor elváltam a második feleségemtől. Főleg a kisfiam, Máté miatt aggódtam sokat. Valóban nagy titokban intéztük a válást" - mondta a Borsnak Pintér, aki azt is elárulta, hogy már rendeződött köztük a helyzet, Bea lett a lovas színház gazdasági igazgatója.

"Beával olyan jó a viszonyunk, hogy még az is megeshet, még egyszer elveszem feleségül" - árulta el a lapnak Pintér Tibor.

Mohamed próféta leszármazottja lehet II. Erzsébethttp://www.life.hu/sztarok/20180409-mohamed-profeta-leszarmazottja-lehet-ii-erzsebet.htmlMarokkói történészek 43 korábbi generációt megvizsgálva arra a következtetésre jutottak, hogy II. Erzsébet Mohamed próféta leszármazottja lehet.TV + Sztárok--Hamarosan összeköltözhet Rippel Feri és barátnője, Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-hamarosan-osszekoltozhet-rippel-feri-es-baratnoje-viki.htmlMár az összeköltözést tervezgeti Rippel Feri és barátnője. Ezt azonban nem könnyű összehozni, hiszen az artista hamarosan Amerikába utazik a vizsgaidőszak miatt. TV + SztárokOrigoFördős Zé elárulta, milyen nőket szerethttp://www.life.hu/sztarok/20180409-fordos-ze-elarulta-milyen-noket-szeret.htmlŐsszel ért véget Fördős Zé és barátnője, Martina szerelme. A Konyhafőnök sztárja a szakítás után két hónapos utazásra indult, ahol összegyűjötötte az energiát a mostani munkával teli, pörgős időszakhoz. Annyira elfoglalt, hogy nincs is ideje komoly párkapcsolatra. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPárkapcsolati válság: ultimátumot kapott párjától Luxus Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-parkapcsolati-valsag-ultimatumot-kapott-parjatol-luxus-vivi.htmlPárkapcsolati krízissel indul a Feleségek luxuskivitelben második évada a VIASAT3 csatronán: Fecsó ultimátumot adott Luxus Viviennek. TV + Sztárok--Szabi, a pék: "Én a kemence mellett, sapkában érzem jól magam" http://www.life.hu/sztarok/20180405-szabi-a-pek-nalunk-nem-kerul-a-kukaba-kenyer.htmlA VIASAT3-on futó Ide süss! széria egyik zsűritagja az a Szabadfi Szabolcs lett, aki a legjobb hazai pizzakészítő, és kreációival még a leghíresebb olasz pizzakészítőjét, Graziano Bertuzzót is levette a lábáról. Pékségeiben mindig valami újdonságon töri a fejét, napi 12-14 órát tölt munkával, de hiába az újabb és újabb szakmai siker és elismerés, vasárnaponként még mindig kijár a piacra árulni. Hogy miért? Olvassátok el! TV + SztárokOrigoA sötétségtől retteg Kiss Ramóna: szinte lebénul, ha elmegy az áram: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180408-a-sotetsegtol-retteg-kiss-ramona-szinte-lebenul-ha-elmegy-az-aram-video.htmlKiss Ramóna Tatár Csilla internetes videóinterjújában mesélt legnagyobb félelméről...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.