Köllő Babettnek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének stylist segít a stílusváltásban

Pusztai Olivér Köllő Babett Yvonne Dederick ruha Feleségek luxuskivitelben gardrób stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kidobálta ruháit és nem rejtette véka alá véleményét Pusztai Olivér személyi stylist, amikor Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője a gardróbjához engedte. A színésznő könnyek között veszítette el fél ruhatárát, de segítsége megnyugtatta: vehet újakat.

"Kicsit idősebbnek mutatod magad. Ki kellene szakadni ebből a 60 éve olasz mama vonalból" - mondta Köllő Babettnek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének Pusztai Olivér személyi stylist, akit Yvonne Dederick küldött barátnőjéhez azért, hogy kicsit varázsolja lazábbra öltözködését.

A színésznő először kissé megrökönyödött a férfi nyers stílusán, végül a bókok levették a lábáról. A stylist ugyanis dicsérte alakját és bőrszínét egyaránt. Persze ezután is lehetett csipkelődésre számítani a hétfői műsorban, hiszen Pusztai Olivér megkérdezte Köllő Babettet az egyik ezüst színű tűsarkúja láttán, hogy go-go táncos volt-e mielőtt színésznő lett. A gardróbalakítás eredményére még nem derült fény, mindenesetre érdekesen indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.