Liptai Claudia terhességéről pletykálnak: A Nagy Duettben szólta el magát

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
baba terhesség TV2 Nagy Duett Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia várandósságáról pletykálnak, erről pedig ő maga tehet. Elszólta magát A Nagy Duett színpadán.

A Nagy Duett női szereplői között egyre többen várandósak. Csobot Adélról és Nagy Adriról már a műsor kezdete előtt tudtuk, hogy babát várnak, Kollányi Zsuzsi azonban csak a színpadon jelentette be, hogy ő is kismama. Ezután Tápai Szabina osztotta meg örömét a nagyérdeművel, ő második gyermekével várandós éppen. Most pedig Liptai Claudia terhességéről pletykálnak, és lehet, hogy nem alaptalanul. A műsorvezető ugyanis elszólta magát, mikor Kollányi Zsuzsit és Kamarás Ivánt konferálta fel.

Liptai Claudia a színpadon szólta el magát Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A következő énekesnőnk állapotos, ezzel nem szűkítettem le a kört, ezt most már elmondhatjuk itt, A Nagy Duettben. Lassan én maradok itt egyedül már tényleg, csak ahogy vagyok, de ezt sem lehet tudni" – idézi a Bors Claudiát, aki két évvel ezelőtt szintén A Nagy Duett színpadán jelentette be, hogy várandós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.