Intenzívre került az Omega zenekar gitárosa, Molnár György

Forrás: MTI/Soós Lajos -
Omega intenzív osztály zenekar Molnár Gyöngyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intenzív osztályra került az Omega zenekar gitárosa, Molnár György, aki biciglizés közben lett rosszul.

A hét elején lett rosszul a zenész, Molnár György, az Omega zenekar tagja, akit azonnal kórházba szállítottak. Sajnos az első kezelés nem sikerült, és megállt a szíve, ekkor azonnal az intenzívre került.

Molnár György Forrás: MTI/Soós Lajos

"Hiába szedtem a megemelt mennyiségű gyógyszert, a szívritmusom nem normalizálódott. Kétségbe most sem estem, de azért egy nagyot nyeltem, amikor azonnal az intenzív osztályra kerültem. Ott már intravénásan adagolták az altatót, oxigént is kaptam, és mindenféle elektródákat ragasztottak rám. Ezúttal minden korábbinál erősebben, 300 joule-lal rázták helyre a szívemet. Sőt, le akarták borotválni a mellkasomat és a hasamat is, de azt már nem engedtem. Szerencsére nem égett le a szőröm" - mesélte a Blikknek a legendás zenész.

"Picit még gyenge vagyok, de a lépcsőket már könnyebben veszem. Kedden öt lépcsőfok után pihenőt kellett tartanom" - mesélte az Elefánt becenévre hallgató zenész, aki bár nehéz napokat tudhat maga mögött, mindenképpen ott akar lenni a a zenekar szombati koncertjén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.