Jessie J először lép fel Magyarországon, az EFOTT-on

EFOTT koncert fellépés Jessie J Grammy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan dalokat köszönhet a világ Jessie J-nek mint a Bang Bang Ariana Grande-vel és Nicki Minajjal, a Price Tag, a Flashlight vagy a Domino. A világon már számos országban adott koncertet az énekesnő, ám idén először érkezik hazánkba. A Velencei-tó partján, az EFOTT-on lép majd fel. 

Jessie J számai milliárdos letöltéseket produkálnak, olyan dalokat köszönhet neki a köszönség mint a Bang Bang Ariana Grande-vel és Nicki Minajjal, a Price Tag, a Flashlight, a Domino, most pedig a magyar rajongók is élőben hallgatháják meg az EFOTT-on, a Velencei-tó partján.

Karrierjét dalszövegíróként kezdte, dolgozott többek között Chris Brownnal és Miley Cyrus-szal is. A Party in the USA például akkora bevételt hozott neki, hogy állítása szerint 3 évig fizette belőle lakbérét.

Jessie J Magyarországra érkezik Forrás: Getty Images/WireImage/Projoe Photography/Joseph Okpako

"Talán nem esem túlzásba, ha azt mondom, hogy ekkora popdíva, mint Jessie J, még nem érkezett a fesztiválra, és mi magunk is izgatottan várjuk őt a nagyszínpadra. Jelenleg zajlik a fellépők listájának véglegesítése, a közösségi oldalakon hétről-hétre publikáljuk a már biztos neveket, ezzel párhuzamosan pedig nagy erőkkel szervezzük a színes nappali, elsősorban sport, kulturális és turisztikai programokat" - olvashatóak az EFOTT weboldalán Maszlavér Gábor fesztiváligazgató szavai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.