Hatalmas összegtől eshet el Hosszú Katinka a Facebook-oldala nélkül

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/David Ebener -
Facebook Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elvesztette félmilliós rajongótáborát Hosszú Katinka a Facebookon. De mivel jár mindez? 

„Sajnos a Facebook-oldalam törölve lett, ketten Shane-nel voltunk a kezelői, és nem én töröltem le... Dolgozom a megoldáson, remélhetőleg minél hamarabb újra ott is kommunikálhatok veletek" - írta rajongóinak Hosszú Katinka.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/David Ebener

"Óriási pénzbeli veszteséget is jelenthet egy ekkora oldal megszüntetése. Egy-egy szponzorációs bejegyzésért ilyen követőtábor mellett már el lehet kérni néhány millió forintot, ám olyan népszerű személy esetében, mint Katinka, ez magasabb összeg is lehet. Emellett egy fontos kommunikációs csatornájától is megfosztották az úszónőt. De ezt még vissza lehet állítani. A támogatót is kellemetlenül érinti ez a helyzet, mivel Hosszú nem tudja teljesíteni a vállalásait, gyakorlatilag szerződésszegést követ el. Ám ennyire világos helyzetben rugalmasabbak szoktak lenni a szponzorok" - árulta el Faix Csaba kommunikációs szakember a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.