Channing Tatum kapcsolata véget ért: ezzel vígasztalódik

házasság válás Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Channing Tatum és Jenna Dewan házassága véget ért: egy közleményben tudatták a hírt a világgal. A szexi táncosnő láthatóan kivirult a döntés után, ám a színész még nem heverte ki a válást. Így vigasztalódik.

Channing Tatum és Jenna Dewan válása megdöbbentette a fél világot, ugyanis kapcsolatuk a külvilág felé mindig tökéletes volt: se egy megcsalásos pletyka, se egy veszekedés és közös gyereküket is példásan nevelték. A közleményben, amit kiadtak az áll, hogy bár szeretik egymást, elmúlt a szerelem és inkább esélyt adnak egymásnak arra, hogy más oldalán újra boldogok legyenek.

Jenna láthatóan nagyon jól van, felszabadult a döntés óta.

Channing Tatum azonban nem találja a helyét. Amikor magáról posztolt, látszik, mennyire szomorú. Új szerelme, a motorozás azonban kicsit segít neki a felejtésben.

Nothing like breaking through to a new understand of something that seemed impossible just days before.

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés,

Rákóczi Ferit házasságtöréssel vádolja egy idegen nőhttp://www.life.hu/sztarok/20180605-rakoczi-ferit-hazassagtoressel-vadolja-egy-idegen-no.htmlRákóczi Feri a reggeli műsorukban mesélt az őt bosszantó történetről: egy idegen nő a közösségi oldalon feleségére írt egy üzenetet, miszerint a rádiós megcsalja őt a konyhalánnyal. TV + Sztárok--Sztárok, tragikus gyerekkorral: Leighton Meester és Charlize Theron is szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-sztarok-tragikus-gyerekkorral-leighton-meester-es-charlize-theron-is-szenvedett.htmlFényűző és gondtalan: ilyennek gondolják a civilek a sztárok életét, pedig nekik is meg kellett küzdeniük tragédiákkal. Senki sem szeret a szenvedéseiről beszélni, de a hírességek, ha akarják, sem tudják titokban tartani életük történetét. Így derült fény néhány híresség tragikus gyermekkorára: Leighton Meester például börtönben született, de Charlize Theronnak sem volt sokkal kellemesebb az élete. TV + SztárokOrigoApja dalaival koldul az utcán Tom Jones szerelemgyereke: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-apja-dalaival-koldul-az-utcan-tom-jones-szerelemgyereke-video.htmlBár bizonyítottan Tom Jones szerelemgyereke Jonathan Berkery, az énekes mégsem ismeri el fiaként, soha nem találkoztak egymással. A 29 éves fiatal apja dalait énekli az utcán, sokszor hajléktalanszállón alszik. TV + SztárokDemcsák Zsuzsa nem engedte be a konyhájába Wossala Rozináthttp://www.life.hu/sztarok/20180604-demcsak-zsuzsa-nem-engedte-be-a-konyhajaba-wossala-rozinat-rtl-klub.htmlFurcsán alakult Wossala Rozina gasztrosorozatának egyik epizódja: Demcsák Zsuzsa nem engedte őt sütni - pedig pont ez lenne a műsor lényege. TV + Sztárok--Értékelt A Nagy Duett győztes párosa: "Nem volt papírforma"http://www.life.hu/sztarok/20180604-ertekelt-a-nagy-duett-gyoztes-parosa-nem-volt-papirforma.htmlA Nagy Duett 6. évadának nyertese Horváth Tamás és Balázs Andi lett. A show után értékelt a nyertes páros: elárulták, szerintük mennyire volt papírforma a győzelmük, na meg a nagy titkot, hogyan fogják megünnepelni a győzelmet.TV + SztárokOrigoKim Kardashian egy átlátszó, zacskószerű ruhában indult el otthonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180604-kim-kardashian-egy-atlatszo-zacskoszeru-ruhaban-indult-el-otthonrol.htmlNem tudni, ki tervezte azt a ruhát, amelyet Kim Kardashian viselt a minap, de annyi biztos, hogy első ránézésre egy uzsonnászacskó vagy egy szemeteszsák jut róla eszünkbe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.