Apja dalaival koldul az utcán Tom Jones szerelemgyereke: videó

utcazenész koldulás hajléktalanszálló Tom Jones Jon Jones zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár bizonyítottan Tom Jones szerelemgyereke Jonathan Berkery, az énekes mégsem ismeri el fiaként, soha nem találkoztak egymással. A 29 éves fiatal apja dalait énekli az utcán, sokszor hajléktalanszállón alszik. 

"Pénzre van szükségem. Kérem, segítsen" - ez a felirat áll azon a kartonpapíron, mely Tom Jones szerelemgyereke, Jonathan Berkery lábánál hever, amikor az utcán énekel. A fiatal bár bizonyíthatóan a híres énekes fia, soha nem találkoztak, az énekes tagadja, hogy közük lenne egymáshoz.

A Dailymailnek a fiú azt mondta, hogy bár van egy részidős munkája, de ez nem elég arra, hogy megéljen. Emellett utcazenél Jon Jones néven, gyakorta alszik hajléktalanszállón. A sors iróniája, hogy apja ismertebb slágereit is énekli, de mint mondta: nem kérne apja pénzéből, de jól esne neki, ha egyszer találkoznának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.