Demcsák Zsuzsa nem engedte be a konyhájába Wossala Rozinát

Forrás: Polyak Attila -
Demcsák Zsuzsa Wossala Rozina konyha botrány Profi a konyhámban RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsán alakult Wossala Rozina gasztrosorozatának egyik epizódja: Demcsák Zsuzsa nem engedte őt sütni - pedig pont ez lenne a műsor lényege.

Demcsák Zsuzsa volt Wossala Rozina vendége a Profi a konyhámban című műsorban, ám ezúttal a történések nem a forgatókönyv szerint alakultak. A műsorvezető ugyanis a forgatás elején kijelentette, hogy a saját konyhájában csak ő főzhet, majd leküldte vendégét a boltba túrót venni, mondván, most ő maga fog Rákóczi túróst sütni. Rozina nem tudott mit tenni, csinálta, amit mondtak neki és nézte, ahogyan elkészül a sütemény.

Ezt nem hiszem el, engem még senki nem küldött le a boltba túróért!" – idézi a Bors Rozina szavait. Szerencsére a történtek után sem lett botrány, a süti nagyon jól sikerült, mindketten jót falatoztak belőle.

Wossala Rozina nem sértődött meg Fotó: Polyák Attila - Origo

Ez szerintem teljesen természetes, a 11 éves lányomon kívül ott nincs másnak helye. Próbáltam én illeszkedni a menetrendhez, de azért mégiscsak én tudom, hogy mi hol van. Ha valaki annyi időt tölt a konyhában mint én, az ezt pontosan megérti. Naponta kétszer főzök, elsősorban a gyerekek miatt. Mi vacsorára is általában főtt ételt eszünk, és a suliba is azt viszik ebédre, amit én főzök, nem menzásak" – nyilatkozta Demcsák a lapnak.

Demcsák Zsuzsa nem enged senkit a konyhájába Forrás: Polyak Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.