Hosszú Katinka és Shane Tusup peren kívül egyezkednek: sietniük kell a válással

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
egyezség válás Amerika Hosszú Katinka per Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup a hírek szerint peren kívül próbál megegyezni, de van miről tárgyalni: vagyonukon túl a birodalmaikról is dönteni kell. Nincs sok idejük. 

Hosszú Katinka és Shane Tusup már nem próbálják rendbe hozni kapcsolatukat, azon vannak, hogy a válást gyorsan lezárják. Ehhez azonban peren kívüli egyezség kell, állítólag ezt próbálják elintézni jelenleg Amerikában, hiszen az egykori pár pénzét Tusup apja kezeli. Nem elég azonban elosztani a vagyont, a birodalomról is határozni kell.

Shane és Katinka peren kívül próbál megegyezni "Fotó: Szabó Gábor - Origo "

A közösen alapított úszóklubnak a sorsát is el kell dönteni, ahogy azt is, mi legyen az együtt létrehozott Iron Lady márkával. A válóperüket egyelőre szünetetletik, de ezt nem tehetik sokáig, szeptemberben újra be kell adniuk a keresetet, addigra viszont meg kell születinie a megegyezésnek. Rosszul járnának, ha a bíróság döntene arról, kinek mi jut.

"A peren kívüli megállapodás mindig eredményesebb, mindkét fél érdekét szolgálja, és nincs illetékvonzata. A magyar jog szerint ilyenkor nincs szükség külön eljárásra, így a válást is hamarabb kimondhatja a bíróság" – mondta a Blikknekdr. Kónya Tamás ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.