Szilágyi István fia másodjára is bíróság elé áll: a színész retteg, hogy börtönbe kerül gyermeke

Forrás: RTL Klub -
szilágyi istván fia börtön bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodjára is bíróság elé kell állnia Szilágyi István fiának, ugyanis az ügyész súlyosbításért fellebbezet a testi sértés vádja miatt. melyet állítólag apja ellen követett el. 

Szilágyi István fiának újra bíróság elé kell állnia, hiszen csak első fokon született ítélet. Két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott testi sértés miatt, a vád szerint édesapját bántotta. Péter az első ítéletig börtönben volt, összesen 7 hónapot töltött rács mögött, ám most szabad, de nem örülhet, hiszen nemsokára sor kerül a másodfokú eljárásra: az ügyész súlyosbításért fellebbezett.

Szilágyi István fél attól, hogy fia újra börtönbe kerül Forrás: RTL Klub

Higgye el végre mindenki, hogy a fiacskám ártatlan és egy remek ember.

Blikknekan most egy filmterv, Don Quijote meséjét különböző korokon át mutatnánk be. Apu lenne a főszereplő, én pedig az operatőr. Minden adott, egy filmes támogatná is a projektet és a forgatókönyvet. Ha nem kell visszamennem a sittre, és a film esetleg mégsem jönne össze, lehet, hogy összecsomagolunk, és elviszem a szüleimet Franciaországba. Apu is sokat volt Párizsban, ott még elismerik, nekem is megvannak a francia ismerőseim. Ha már nem kíváncsiak itt ránk, hát elmegyünk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.