Novodomszky Éva és férje, Salvo házassága tönkrement

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
válás Novodomszky Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válik a Magyar Televízió népszerű műsorvezetője, Novodomszky Éva. A pár házasságának válsága nem újkeletű, már másfél éve külön élnek, csak nem beszéltek róla. 

Nők Lapjának adott interjúban beszélt először Novodomszky Éva házasságának végéről olasz férjével. Bár még hivatalosan nem váltak el, jóideje külön éllnek.

"Rengeteget beszélgettünk, filozofáltunk, épp ezért valahogy rejtély, hogyan tudtunk ennyire kisiklani. Nagyon fájdalmas időszak volt, amikor kiderült, hogy nem tudjuk feloldani az ellentéteket, ezért egy darabig haragudtunk egymásra, önmagunkra, s mindketten a saját fájdalmunkkal, a sebeink nyalogatásával voltunk elfoglalva, ám a gyerekek miatt fenntartottunk egy mesterséges, diplomatikus kapcsolatot. Rosszul kommunikáltunk, félreértve a másikat. Most már elmondhatom, hogy jól vagyunk, mert ennek a rossz időszaknak vége" - nyilatkozta a műsorvezető.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.