Gyilkossági kísérletért kell felelnie Ryan O'Neal fiának

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Charley Gallay -
Ryan ONeal gyilkossági kísérlet fiúgyermek Farrah Fawcett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen.

A Los Angeles-i rendőrség közlése szerint a 33 éves Redmond O'Neal májusban öt súlyos bűntettet követett el, köztük megkéselt két embert Los Angelesben - adta hírül az ABC News. Az ügyészség pénteken emelt vádat ellene, július 10-én kell megjelennie a bíróság előtt.

Redmond O'Neal (középen) és Ryan O'Neil a Farrah Fawcett Alapítvány estjén 2017-ben Forrás: AFP/2017 Getty Images/Charley Gallay

Redmond O'Neal a vádirat szerint egy idegennel összeszólalkozott május 3-án és többször megütötte őt, majd másnap megkéselt egy férfit. Ugyanazon a napon találtak egy másik megkéselt férfit egy medencében, a videokamera rögzítette felvétel szerint O'Neal a bűncselekmény közelében volt. A következő nap a vádlott verekedésbe keveredett egy kávézóban, és a személyzetet késsel fenyegette meg. Május 8-án vették őt őrizetbe fegyveres rablás miatt Santa Monicában. O'Nealt kábítószer-birtoklásával is vádolják.

A hollywoodi sztárok fia tinédzser kora óta drog- és alkoholproblémákkal küzd. Akkor is börtönben ült, amikor édesanyja, Farah Fawcett 2009 júniusában mellrákban meghalt. Redmond O'Neal örökölte a színésznő több millió dolláros vagyonának nagy részét.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.