Megnősült a Séfek séfe nyertese, Tatai Róbert: videó az esküvőről

nyertes Tatai Róbert esküvő Felvidék Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén kimondta a boldogító igent a TV2-n futó Séfek séfe győztese, a felvidéki Tatai Róbert - írja az NLCafe.

A Séfek Séfe győztese, a 24 éves Tatai Robi a hétvégén kimondta a boldogító igent szerelmének. Az esküvőt a dunaszerdahelyi római katolikus templomban tartották, amiről videó is készült.

Robi hatalmas küzdelmeben nyerte meg a Séfek séfe vetélkedőt. Azóta meg is írta első szakácskönyvét, idén novemberben pedig megkedzi a nyeremény főzőkurzust a francia Paul Bocuse Intézetben. Azt tervezi, hogy hamarosan éttermet nyit Bős 50 kilométeres körzetében.

Így néz ki bugyiban a TV2 műsorvezetője, Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180610-igy-nez-ki-bugyiban-a-tv2-musorvezetoje-kobol-anita.html"A végtelenbe és tovább" - írta a szexi fotóhoz. TV + SztárokOrigoEgy pornósztár is szerepet kapott Harry és Meghan esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-egy-pornosztar-is-szerepet-kapott-harry-es-meghan-eskuvojen-dan.htmlKiderült: egy pornósztár is szerepet kapott Harry és Meghan esküvőjén. Dan az udvari lovasság tagjaként volt ott a ceremónián. TV + Sztárok--Álarcban kényeztetik egymást Pásztor Anna buliján (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180610-alarcban-kenyeztetik-egymast-a-vendegek-pasztor-anna-bulijan.htmlPásztor Anna már nem az első buliját tartja a művészet és az erotika jegyében. Eleinte csak privát szórakozásnak indul, mára azonban partisorozattá nőtte ki magát.TV + SztárokOrigoAz alattvalók előtt sírta el magát Sarolta hercegnő: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-az-alattvalok-elott-sirta-el-magat-sarolta-hercegno-foto.htmlSarolta hercegnő egy hivatalos eseményen sírta el magát. Most kiderült, mi volt az oka riadalmának. TV + Sztárok--Ezrek fejezik ki részvétüket: gyászol Heidi Klumhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezrek-fejezik-ki-reszvetuket-gyaszol-heidi-klum.htmlOsztoznak a rajongói Heidi Klum fájdalmában. A szupermodell közösségi oldalán számolt be az őket ért veszteségről. TV + SztárokGyilkossági kísérletért kell felelnie Ryan O'Neal fiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-gyilkossagi-kiserletert-kell-felelnie-ryan-oneal-fianak.htmlGyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen.TV + Sztárok--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.