Öltözéke miatt rúgták ki élő műsorból Amal Al Awadhit, a kuvaiti állami tévé műsorvezetőjét

öltözék kirúgás elő Kuvait
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő fordulatnak lehettek szemtanúi azok, akik kuvaiti tévécsatorna adását nézték a napokban. Az egyik élő műsorban ugyanis kirúgták a műsorvezetőt.

Azonnal távoznia kellett a 29 éves Amal Al Awadhinak a kuvaiti tévécsatornától. Az egyik szórakoztató műsor vezetőjére ugyanis nagyon sok néző tett panaszt, így még az adás alatt kirúgták. Egyszerűen lekeverték az adást, többé pedig már nem lehet majd látni a csatornán Amalt, mindezt pedig azért, mert sokak szerint nem volt megfelelő az öltözéke.

A nézők a Twittert árasztották el panaszaikkal, ugyanis szerintük ramadan alatt nem megfelelő az a viselet, amit Amal hordott. Ezzel szemben a kirúgott műsorvezető azt nyilatkozta, nagy figyelmet fordított arra, hogy mit visel és hogyan beszél, éppen a ramadan miatt. És még az sem biztos, hogy ezért küldték el, ugyanis a hivatalos indokot senki nem közölte vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.