Krencsey Hella eltűnt a Facebookról: nem tudni, mi történt

Forrás: Mokka -
viaszbaba színésznő Facebook Krencsey Hella
Krencsey Hella és a könyv oldala is eltűnt a Facebookról. Vajon ő szüntette be a profilokat, vagy valaki más keze van a dologban?

Krencsey Hella blogján és a Facebook-oldalán tájékoztatta az érdeklődőket arról, hol tart éppen a közte és a színésznő között folyó harc. Mint azt mindenki tudja, 8 évig éltek leszbikus kapcsolatban, ám utána nagyon elmérgesedett köztük a viszony, és a művésznő kapcsolati erőszak miatt be is perelte Hellát, pedig a volt szerető állítása szerint ő volt az, aki sérüléseket szenvedett.

Eltűnt a Facebookról Hella "Forrás: Mokka "

A Viaszbaba – Színésznőt szerettem című könyv szerzője néhány napja a Facebook-oldalán arról írt, megint feltörte valaki az oldalát, posztjából azt lehetett sejteni, hogy a színésznőre gyanakszik, hiszen minden a művésznő kilétével kapcsolatos információ törlődött. Mára pedig eltűnt mind a könyv oldala, mind Hella. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Hella szüntette-e meg az oldalakat, vagy esetleg valaki más miatt törlődött Facebookról...

Sztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-sztarok-akik-szuzessegi-gyurut-hordtak-hilary-duff-es-miley-cyrus-is-viselte.htmlEgy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről. TV + SztárokOrigoÍgy emlékeztek meg barátai Paudits Béláról: megrendítette őket a színművész halálának hírehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-igy-emlekeztek-meg-baratai-paudits-belarol-megrenditette-oket-a-szinmuvesz-halalanak-hire.htmlBarátai, egykori kollégái mind abban reménykedtek, hogy Paudits Béla ezúttal is felépül betegségéből, de sajnos nem így lett. A színművész lánya látogatása után távozott az élők sorából, mindössze 68 évesen. Barátai és egykori kollégái megrendültek a hír hallatán, mindenkinek nagyon fog hiányozni. TV + Sztárok--Berki kislánya elfogadta Mazsit, barátnők lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-berki-krisztian-kislanya-nati-elfogadta-mazsit-baratnok-lettek.htmlAhogy már megírtuk, Berki Krisztián és kedvese, Mazsi mielőbb össze szeretnék kötni hivatalosan is az életüket, és mihamarabb közös babát is szeretnének. Azt azonban tudni, hogy Krisztián imádja kislányát, Natit. Most az is kiderül, hogy milyen gyermeke és Mazsi viszonya. TV + Sztárok--Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének igaz történetehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvojenek-igaz-tortenet.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám titkos esküvőjéről egyre s másra jelentek meg cikkek az elmúlt héten. A műsorvezető a Storynak mesélt a nagy napról és az Instagramján is reagált a róla szóló írásokra. Most kiderült, hogy miként sikerült a nagy nap, és az is, hogy nem sok kellett ahhoz, hogy elmaradjon a lagzi. TV + SztárokOrigoVízbe fulladt Bode Miller világbajnok síelő másfél éves kislányahttp://www.life.hu/sztarok/20180612-vizbe-fulladt-bode-miller-vilagbajnok-sielo-2-eves-kislanya-emmy.htmlBode Miller síelő közösségi oldalán tette közzé a megrendítő hírt: másfél éves kislánya, Emmy vízbe fulladt. TV + SztárokAFPMegdöbbentette az internet népét a 13 éves kislány produkciója: tehetségkutatóban indulthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-megdobbentette-az-internetet-a-13-eves-kislany-produkcioja.htmlAlig mert megszólalni a 13 éves Courtney Hadwin, amikor az America's Got Talent színpadára lépett, ám amikor elkezdte énekelni a Hard to Handle című számot, a közönség lélegzete is elállt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.