plasztikai műtét színésznő Jennifer Grey Dirty Dancing akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dirty Dancing bájos színésznője, Jennifer Grey a filmsiker után megműtette már-már védjegyévé vált orrát. Ez meglehetősen rossz döntésnek bizonyult, új arccal már nem osztottak rá nagyobb szerepeket. Mutatjuk, hogyan néz ki ma az 57 éves sztár!

Bár soha nem tartozott az igazi bombázók közé, a 80-as évek végén mégis férfiak ezrei imádták a Dirty Dancing bájos sztárját, Jennifer Greyt. A színésznő az elmúlt három évtizedben rengeteget változott, és bizony ő sem tudta megállni, hogy ne feküdjön kés alá. Elsőként az orrát műttette meg, amely alapvetően megváltoztatta arcát.

Patrick Swayze és Jennifer Grey a Dirty Dancingben Forrás: Mokép

Később a színésznő már inkább csak jelentéktelenebb filmekben tűnt fel, sokan azt suttogták, hogy pont a plasztikai műtét miatt nem osztottak rá nagyobb szerepeket, mert elvesztette jellegzetes vonásait. Ezt utólag Jennifer Grey is belátta.

Hírességként mentem be a műtőbe és anonim emberként jöttem ki. Ezután már senki nem ismert rám, a korábban ismert színésznőre" – idézi a színésznő szavait 2012-ből a The Sun.

Jennifer Grey Clark Gregg színésszel házasodott össze, a párnak van egy lánya, aki a Stella nevet kapta.

Így fest ma, a plasztikai műtét után 57 évesen Forrás: WireImage/2018 Steve Granitz/Steve Granitz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.