Gyermekei anyjáról, Héczey Éváról mesélt Verebes István

Forrás: Mokka -
öngyilkos Verebes István öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István a Sorry magazinnak beszélt arról, bánja, hogy csúnyán bánt feleségével, Héczey Évával, aki két gyermeket is szült neki.

Verebes nem titkolja, a házasságuk alatt többször megcsalta a színésznőt, aki évekkel később, pajzsmirigyrákja miatti kétségbeesése és élete kisiklása miatt 2015-ben öngyilkos lett.

"Csak magammal voltam elfoglalva, közben csajoztam, éltem, ahelyett, hogy vele lettem volna. Sajnos erre későn döbbentem rá, és azóta sem tudtam megbocsátani magamnak. De már nem is tudom jóvátenni. Elmúlt, ő pedig időközben elment" – mondta a sorry! magazinnak Verebes István.

Forrás: Mokka

A színész nem először beszél a múltban történtekről:

"A vétkem az, hogy a gyerekeim anyját megcsaltam, többször is, de sokkal nagyobb baj, hogy nem figyeltem oda rá. Ez nem ledolgozható, ezt nem tudom jóvá tenni. Ennek a következménye, hogy amikor már meg akartam menteni ezt a házasságot, meg akartam menteni ezt az embert, már olyan tudattranszformáció volt, mondjuk ki, alkoholizmus, ahol engem már elgyűlölt maga mellől. Se barátként, se jóakaróként messziről nem tudtam segíteni. És egy adott pillanatban belátta, hogy már nem tud kommunikálni se a gyerekével, se az unokával, se a mamájával, aki akkor százéves volt" - vallott korábban Kadarkai Endrének a színész.

Gundel Takács Gábor Joshi Bharat vendége volthttp://www.life.hu/sztarok/20180721-gundel-takacs-gabor-joshi-bharat-vendege-volt-eleterol-vallott.htmlJoshi, a legjobb barát című műsor vendégeként Gundel Takács Gábor őszintén mesélt életéről, családjáról, pályájáról. TV + Sztárok--Így él az egykori Skála-modell, Komjáthy Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20180721-igy-el-az-egykori-skalamodell-komjathy-agi.htmlAz egykor rajongott Skála-modell, Komjáthy Ágnes a Bestnek adott interjút. TV + SztárokOrigoPuzsér nekiment a standupos Kiss Ádámnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180721-puzser-nekiment-a-stand-upos-kiss-adamnak-a-facebookon.htmlD. Tóth Kriszta Elviszlek magammal műsorának vendége volt a humorista, Kiss Ádám, ennek kapcsán fakadt ki Puzsér. Kritikája ezúttal is kemény, amit a Facebookon tett közzé. TV + SztárokOrigoBotrányba fulladt Pajor Tamás összes koncertje a drog miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-botranyba-fulladt-pajor-tamas-osszes-koncertje-a-drog-miatt-neurotic-amen.htmlA Neurotic zenekar egykor drogfüggő frontembere Pajor Tamás ma már a Hit Gyülekezete tagja. Új zenekart alapított Amen néven, és ma már nem él szerekkel. A zenész a Potyautas legutóbbi részében őszintén vallott múltjáról. Elmondta, hogy minden fellépésük botrányosra sikerült, annyira be voltak rúgva és drogozva a 80-as években, valamint vallott arról, hogyan tért meg. TV + Sztárok--Bikinire vetkőzött Varga Izabella, a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-bikinire-vetkozott-varga-izabella-a-baratok-kozt-noraja.htmlVarga Iza és családja Rómában vakációzik. A színésznő bikinis testéről töltött fel fotót az Instagramjára. TV + Sztárok--Joshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-joshi-bharat-vendege-volt-csisztu-zsuzsa-orvos-ferjerol-is-meselt.htmlJoshi Bharat vendége volt Csisztu Zsuzsa a FEM3 Café stúdiójában. Az egykori tornászbajok, ma pedig sportdiplomata mesélt többek között gyermekkori emlékeiről és két gyermekéről, később pedig őszintén beszélt szülei elvesztéséről, sőt azt is elárulta, mitől működik jól a házassága a férjével.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.