Beperli az RTL Klub Ubrankovics Júliát

per Urbankovics Júlia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Az ügyben az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter is megszólalt, és azóta az is kiderült, a csatorna beperli Ubranovicsot. 

"Megtörték a karrierem, itt maradtam munka nélkül. Most keresgélhetek, gondolkodhatok, hogy mi legyen velem októberig" – jelentette ki a Blikknek Ubrankovics Júlia, aki több olyan utalást is tett A Tanár című sorozat folytatásával kapcsolatban, amelyet feltehetően nem lett volna szabad. Volt munkaadója szerint ugyanis Ubrankovics megszegte a szerződését, amit jogi úton kívánnak megtorolni.

Forrás: Origo

„Szerződésszegés történt, amelyek okán jogi lépésekre kényszerül a csatorna. A televíziós sorozatok mindegyikében előfordul, hogy egy-egy karakter története véget ér. Még Magdi anyussal is ez történt a Barátok köztben, pedig másfél évtizednél is tovább volt az életünk része. A folytatásra vonatkozó információk azonban bizalmasak, hiszen a sorozat utolsó epizódja úgy fejeződött be, hogy a néző izgulhatott, vajon beteljesedik-e a két tanár szerelme vagy sem. Többek között ezt a kellemes izgalmat vették el a sorozat rajongóitól" – válaszolta a lap kérdésére az RTL Magyarország marketing- és kommunikációs igazgatósága.

A Blikk megkérdezteUbrankovics Júliát, mit szól a fejleményekhez, ám azt mondta, amíg nem kap hivatalos értesítést a per kezdetéről, nincs mit mondania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.