Rubint Réka és Lara New Yorkba utazott, Schobert Norbinak már most hiányzik

ebéd Rubint Réka Schobert Lara Schobert Norbert New York
Facebookján élőzött Schobert Norbi és fia, Norbika. Zizi a nagymamánál van, Réka és Lara pedig elutaztak. A kamaszlány azt kapta ballagására, hogy édesanyjával, Rékával 5 napra New Yorkba utazik. 

Schobert Norbi és fia főzés közben jelentkezett be, és nem tagadta, hiányoznak neki a csajok: mármint Réka és Lara. "Bőgni tudnék" - mondta, és a Szomorú vasárnap című dalt idézte.

A teljes videót itt megnézheted:

Megmutatta új szerelmét Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20180722-megmutatta-uj-szerelmet-lola-enekesno.htmlMár szinte az esküvő előtt szakított Lola Lola és volt vőlegénye, Czoller Bence. Az énekesnő hamarosan párra talált, és egy tévéműsorban mondta el, már nem szingli. TV + SztárokOrigoGyermekei anyjáról, Héczey Éváról mesélt Verebes Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20180721-gyermekei-anyjarol-heczey-evarol-meselt-verebes-istvan-szinesz.htmlVerebes István a Sorry magazinnak beszélt arról, bánja, hogy csúnyán bánt feleségével, Héczey Évával, aki két gyermeket is szült neki. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Győzike és Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20180721-autobalesetet-szenvedett-gyozike-es-evelin-penteken.html Gáspár Győző pénteken a Facebookján osztotta meg a történteket. TV + Sztárok--Bikinire vetkőzött Varga Izabella, a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/sztarok/20180718-bikinire-vetkozott-varga-izabella-a-baratok-kozt-noraja.htmlVarga Iza és családja Rómában vakációzik. A színésznő bikinis testéről töltött fel fotót az Instagramjára. TV + Sztárok--Foci vb: Egy baki utóélete - Lipcsei Betta válaszolt a kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-lipcsei-betta-bakija-utan-valaszolt-a-kommenteloknek.htmlAhogy írtunk róla, Lipcsei Betta bakizott egy nagyot, amikor azt mondta, hogy a Ferencváros - Belgium összecsapást várhatunk a vb-n. A legnagyobb sportoldalak is felkapták a videót, komment kommentet követett, sőt, volt, aki odáig ment, hogy azt kifogásolta, miért egy nő beszél a fociról. Most Betta is reagált a történtekre. TV + Sztárok--Dögös, vörös ruhában pózol Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180721-dogos-voros-ruhaban-pozol-hosszu-katinka-olimpiai-bajnok-uszo.htmlMajd kicsattan a boldogságtól Hosszú Katinka. Az úszónő hatalmas mosollyal, szexi, vállati szabadon hagyó ruhában pózol.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.