Hajós András TV2 Viasat3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Hajós András visszatér oda, ahonnan évekkel ezelőtt eljött, vagyis a TV2-höz. Sajtóértesülések szerint nagyszabású műsort kap.

Még egy hete sincs, hogy kiderült, Hajós András nem folytatja tovább a közös munkát a Viasat3-mal. A sztár egy sütőshow-t vezetett, de végül úgy döntött, hogy nem kíván a következő szériában szerepelni, most pedig már az a hír járja, hogy egy másik kereskedelmi csatornától kapott újabb lehetőséget. Hajós András oda megy vissza, ahonnan évekkel ezelőtt eljött, vagyis a TV2-höz.

Állaítólag új műsorban tűnik fel Hajós András Forrás: VIASAT/Labancz Viktória

A Bors információi szerint Hajós András ráadásul igen nagy feladatot kap a csatornától. Állítólag egy nagyszabású show főszereplője lesz a tévés, ennél többet azonban egyelőre nem lehet tudni. A csatorna sem kívánt részleteket elárulni. "Idén ősszel rekordszámú szórakoztató műsorral készül a TV2, melyekben a sztárvilág színe-java feltűnik majd. A részletekről azonban korai volna még beszélni" - nyilatkozta a TV2 sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.