Árpa Attila 46 évesen is nagyon sármos: fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fotó szexi színész Árpa Attila sármos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila friss fotót posztolt közösségi oldalára: 46 évesen is nagyon sármos.

Hogy formában maradjon, rendszeresen sportol Árpa Attila. Egyik kedvenc sportága a boksz. Legutóbb is az edzőteremből posztolt: friss fotóján épp bokszkesztyűt visel. A 46 éves színésznek már van néhány ősz hajszála, de ez csak még sármosabbá teszi, valószínűleg ezzel a képével is újabb hölgyszíveket rabolt el.

Bikiniben mutatta meg tökéletes testét Ada: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet-ada.htmlElkepesztő formában van Ada: a csinos műsorvezető most bikiniben is megmutatta tökéletes testét az Instagramon. TV + SztárokOrigoA tengerparton szexizik Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-a-tengerparton-szexizik-toth-vera.htmlA mesés Caprin nyaral Tóth Vera, ahonnan most egy fürdőruhás fotót is megosztott magáról. TV + SztárokOrigoPártos Csilla új szerelmével tervezi a jövőt: hamarosan összeköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-partos-csilla-uj-szerelmeve-ltervezi-a-jovot-hamarosan-osszekoltoznek.htmlPártos Csillát már a költözés sem zavarja: új szerelme mellett ismét boldog, kapcsolatuk pedig fontos fordulóponthoz érkezett. TV + SztárokOrigoEgy Instagram fotó tanúsága szerint újra szerelmes Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180802-egy-instagram-foto-tanusaga-szerint-ujra-szerelmes-sarka-kata-hashtag.htmlKata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a a férfi. TV + SztárokOrigoZimány Linda és Kedves Ferenc nehezen eresztik el egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20180801-zimany-linda-es-kedves-ferenc-nehezen-eresztik-el-egymast.htmlZimány Linda és Kedves Ferenc története lehet, hogy még nem ért véget. Nehezen eresztik egymást, ráadásul nem is találtak még jobb partnert egymásnál. TV + Sztárok--Weisz Fanni közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20180801-weisz-fanni-kozossegi-oldalan-ontott-tiszta-vizet-a-poharba-eskuvo.htmlWeisz Fanniról az utóbbi időben több negatív hír is felröppent. Az esküvőjére készülő csinos modell most a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.