Bikiniben mutatta meg tökéletes testét Ada: fotó

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook -
műsorvezető Pintér Adrienn bikini tengerpart Ada
Elkepesztő formában van Ada: a csinos műsorvezető most bikiniben is megmutatta tökéletes testét az Instagramon.

Pintér Adrienn, azaz Ada csak úgy sugárzik a boldogságtól: harmonikus párkapcsolatban él kedvesével, Mátéval, és gyermekei is szépen cseperednek. Emellett még a külsejére is igen büszke lehet, alakja ma is tökéletes.

Ezúttal a vízpartról posztolt magáról egy bikinis fotót rajongói legnagyobb örömére. Láthatóan csodás idomokkal rendelkezik és hasa is irigylésre méltóan lapos.

Pintér Adrienn (@pinter_adrienn_ada_official) által megosztott bejegyzés,

A tengerparton szexizik Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-a-tengerparton-szexizik-toth-vera.htmlA mesés Caprin nyaral Tóth Vera, ahonnan most egy fürdőruhás fotót is megosztott magáról. TV + SztárokOrigoPártos Csilla új szerelmével tervezi a jövőt: hamarosan összeköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-partos-csilla-uj-szerelmeve-ltervezi-a-jovot-hamarosan-osszekoltoznek.htmlPártos Csillát már a költözés sem zavarja: új szerelme mellett ismét boldog, kapcsolatuk pedig fontos fordulóponthoz érkezett. TV + SztárokOrigoEgy Instagram fotó tanúsága szerint újra szerelmes Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180802-egy-instagram-foto-tanusaga-szerint-ujra-szerelmes-sarka-kata-hashtag.htmlKata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a a férfi. TV + SztárokOrigoIstenes Bencen műsorvezetőtársa a német X-Faktorban, Charlotte Würdig egykori nyuszilányhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-istenes-bencen-musorvezetotarsa-a-nemet-xfaktorban-charlotte-wurdig-egykori-nyuszilany.htmlIstenes Bence a német X-Faktor producereivel olyan megállapodást kötött, hogy azonnal repülőgépre ülhet, ha Csobot Adélnál megindul a szülés, magára hagyva műsorvezetőtársát, az egykori nyuszilányt, Charlotte Würdiget. TV + Sztárok--Meghan Markle apja miatt válságtárgyalást tartanak a Buckingham-palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180801-meghan-markle-apja-miatt-valsagtargyalast-tartanak-a-buckingham-palotaban.htmlA királyi családban válságtárgyalást tartanak, méghozzá Meghan Markle családja miatt. Sok bosszúságot okoznak a rokonai. TV + Sztárok--David Hasselhoff megházasodott: 66 évesen elvette 28 évvel fiatalabb barátnőjét, Hayley Roberts-ethttp://www.life.hu/sztarok/20180801-david-hasselhoff-elvette-28-evvel-fiatalabb-baratnojet-hayley-robertset.htmlDavid Hasselhoff és barátnője, Hayley Roberts összeházasodtak egy intim ceremónián Olaszországban. A 66 éves színész két éve jegyezte el 28 évvel fiatalabb kedvesét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.