Ezért nem akart eddig szerepelni Gáspár Laci felesége, Niki

Nyerő páros Gáspár Laci RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, az RTL Klub Nyerő párosának szereplője lesz Gáspár Laci és gyönyörű felesége, akit eddig nem sokszor láthattunk. Az énekes felesége igazi bombanő, nézzétek: 

A tévénézők nem sokszor láthatták még szerepelni Gáspár Laci feleségét, Nikit. Az énekes azonban most szerelmével együtt vesz részt a Nyerő páros című műsorban. Elárulta, miért nem akart eddig szerepelni Niki és azt is, hogy a forgatás alatt még jobban beleszeretett.

"Nagyon féltjük a szerelmünket. Mi nemcsak egymást szeretjük, hanem szeretjük azt az állapotot is, ami kettőnk között van. Ez egy kincs, vigyáznunk kell rá. Most már tudjuk, hogy elég erős a kapcsolatunk arra, hogy megmutassuk, és egy ilyen kaland még jobban összehoz minket. A műsor alatt még jobban beleszerettem" - idézte Gáspár Laci szavait a Bors.

Így mulat követőivel táborukban Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-igy-mulat-kovetoivel-taborukban-rubint-reka-alakreform.htmlTáborozni vitte követőit Rubint Réka. A programok természetesen nem csak edzésekből állnak, hanem Réka Facebookon megosztott videói és képei tanúságai szerint imádják a starndot és az esti buli sem maradhat el. TV + SztárokOrigoNem volt felhőtlen Diana hercegnő és az édesanyja kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20180819-nem-volt-felhotlen-diana-hercegno-es-az-edesanyja-frances-shand-kydd-kapcsolata.htmlDiana hercegnő egykori komornyikja Paul Burrell nemrég sokkoló részletet fedett fel Diana és az édesanyja, Frances Shand Kydd viszonyáról.TV + Sztárok--A Szenzációs négyes zsűrijében Alföldi Róbert http://www.life.hu/sztarok/20180818-a-szenzacios-negyes-zsurijeben-alfoldi-robert-szinesz-rendezo.htmlAz RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorában, a Szenzációs négyesben Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter a zsűriszékekből nézik majd végig A generációk csatáját. A színész-rendező ennek kapcsán szólalt meg. TV + Sztárok--Meggyilkolták a Britain's Got Talent egykori versenyzőjét, Simone Kerrthttp://www.life.hu/sztarok/20180817-meggyilkoltak-a-britains-got-talent-egykori-versenyzojet-simone-kerrt.htmlHalálra késelték a 31 éves Simone Kerrt: az énekesnőt augusztus 16-án a lakásában találták holtan. A fiatal nőt a Britain's Got Talentben ismerte meg a világ. A gyilkosság elkövetőjét elfogták, aki valószínűleg egy 40 éves férfi. TV + SztárokThinkstockMeghalt Neszmélyi Magdolna színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180817-meghalt-neszmelyi-magdolna-szineszno-53-eves-volt.htmlElhunyt Neszmélyi Magdolna színésznő, műsorvezető: csupán 53 éves volt. TV + Sztárok--Elkezdődött a ValóVilág9 castingjahttp://www.life.hu/sztarok/20180817-folyik-az-rtl-klub-valovilag9-castingja-vv-soma-es-vv-zsolti-is-ott-jartak.htmlHamarosan indul ugyanis a ValóVilág 9. évada, amelybe már válogatják a szereplőgárdát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.