Betörtek Suzy és Jolly otthonába: az énekes félti a családja életét

betörés rendőrség otthon Jolly és Suzy Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén betörtek Suzy és Jolly otthonába: a sztárpárral nem először történt ilyen eset, ezért félti családja életét az énekes. 

Hétvégén betörtek Suzy és Jolly otthonába, míg a sztárpár épp egy fellépésen volt. A betörők több százezer forintos kár okoztak, megrongálták a házat és elvittek néhány ékszert.

Minden létező biztonsági rendszer fellelhető nálunk, még a kerítésen is szögesdrót van, be vagyunk kamerázva. Az ablakon törtek be. Kitépték a falból a rácsot, betörték egy téglával az ablakot, benyúltak és kinyitották. Hál' istennek nagy értéket nem tudtak elvinni, mert készpénzt nem tartunk otthon. Suzy több ékszerét és medálját vitték el, de nem is az zavar minket. Ezek után hogyan aludjak nyugodtan a házamban, amikor tudom, hogy ilyen gátlástalan tolvajok garázdálkodnak a környékünkön?" – fakadt ki a Borsnak Jolly.

Betörtek Jollyékhoz Forrás: Instagram/Jolly Official

Az énekes elárulta, ez már a harmadik alkalom, hogy betörtek hozzájuk és úgy sejti, ezúttal is ugyanazok voltak a tettesek. Mint mondja, a közösségi oldalait követve mindenki tudhatja épp mikor nincsenek otthon. Érthető módon nem érzi magát biztonságban, hiszen a tettesek bármikor visszatérhetnek, ha nem kerítik őket kézre.

Féltem a családom életét. Ráadásul a két kutyámnak is adhattak valamit, megmérgezhették őket, mert nagyon kábák voltak, amikor hazaértünk. Nem úgy ugattak, ahogy kellene, és nagyon furcsán viselkedtek. Szerencsére túlélték! Ezzel az erővel legközelebb minket is bánthatnak."

MTV VMA: Ariana Grande el sem mozdult párja mellől a díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180821-mtv-vma-ariana-grande-el-sem-mozdult-parja-mellol-a-dijatadon.htmlAriana Grande természetesen szerelmével érkezett a díjátadóra, aki mellől el sem mozdult egész este: csak a díját volt hajlandó átvenni nélküle. TV + Sztárok--Nádai Anikó pasival szeflizett: bár csak a karja látszik, elég intimnek tűnik a viszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-nadai-aniko-pasival-szeflizett-foto.htmlNádai Anikó VV Aurélióval való szakítása óta nem igazán oszt meg intim részleteket magánéletéről. Egészen mostanáig nem is tudtuk, hogy van valakije...TV + SztárokOrigoVajna Timi ismét közszemlére tette eszméletlenül kerek fenekét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-vajna-timi-ismet-kozszemlere-tette-eszmeletlenul-kerek-feneket-video.htmlVajna Timi sem itthon tölti a nyár utolsó forró napjait: Ibizán hűsöl Andy Vajna felesége. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni jelelni tanítja követőit: insta videóban mesélt errőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-weisz-fanni-jelelni-tanitja-kovetoit-insta-videoban-meselt-errol.htmlWeisz Fanni Instagram oldalán egyre több olyan videót is láthatunk, amiben a szépségkirálynő beszél.TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg Afrikából fogadnak örökbe egy 6 hónapos kislánythttp://www.life.hu/sztarok/20180820-meghan-hercegne-es-harry-herceg-afrikabol-fogadnak-orokbe-egy-6-honapos-kislanyt.htmlHarry herceg és Meghan hercegné minden erejükkel azon vannak, hogy minél hamarabb kisbabájuk legyen. A saját gyerek mellett azonban egy kis árvát is szeretnének örökbefogadni? TV + Sztárok--Novozánszky VV Fanni holtteste hullmásírban lehet - bejelzett a poligráf a vizsgálat közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180820-novozanszky-vv-fanni-holtteste-hullmasirban-lehet-jelezte-a-poligrafos-vizsgalat.htmlVV Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség pedig december 4-én közölte a családdal, hogy az egykori villalakó nagy valószínűséggel már nem él. Egy dunaújvárosi férfit gyanúsítanak a lány megölésével, aki azóta is előzetesben ül. A férfi bár tagadja a gyilkosságot, azt beismerte, hogy a fiatal lány élettelen testét ő vitte ki a házból és adta át két férfinek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.