Görög Zita hosszú bejegyzésben összegezte az idei nyarat

összegzés Görög Zita terhesség Nyár vallomás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita egy hosszabb bejegyzésben emlékezett vissza az elmúlt hónapokra. Azt írja, ez volt élete legfurcsább nyara.

A várandós Görög Zita már vagy két hete nem hallatott magáról a közösségi oldalán, most viszont új bejegyzéssel jelentkezett. A csinos sztáranyuka azt írta, az ősz számára mindig egy új esztendő kezdetét jelenti. Egyúttal visszaemlékezett az elmúlt három hónapra is: saját bevallása szerint ez élete legfurcsább nyara volt.

Felkavaró, izgalmas, boldog, tanulságos. A sokkoló júniusi kezdés, lezáruló és megerősödő barátságok mellett, rég feltett kérdésekre hozott válaszokat. A változás pedig ezernyi teendőt adott. Kívül-belül egyaránt. Lecsupaszított mindent, és azokat az esszenciákat mutatta meg újra, amelyek régóta porosodtak a lelkemben. Jó tisztán látni. Elengedni a feleslegesen cipelt terheket és megengedni az esendőséget magamnak is. Tudni mi az, ami csak az én feladatom, felelősségem és melyeket engedhetem át a jogos tulajdonosoknak" – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.