Új sorozatban tér vissza a Szomszédok sztárja, Trokán Péter

Forrás: [origo] -
200 első randi sorozat Viasat3 Trokán Péter Szomszédok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú kihagyás után újra családi sorozatban láthatjuk viszont a Szomszédok Szelényi Jánosát, azaz Trokán Pétert.

A VIASAT3 saját gyártású, napi sorozata, a 200 első randi október 1-jén debütál. Trokán a főszereplő nevelőapját alakítja majd.

"Érdekes, hogy az általam alakított karakter mennyire eszembe juttatja a fiatalkori apaságomat! Hiszen ezt nem tanítja senki, ezt mindenkinek magának kell átélnie, megtapasztalnia. Forgattunk olyan részeket, amikor vitatkozunk azon a szerepbeli lányommal, hogy orvos legyen, mint az apja, ő pedig, mivel jó lány, belemegy, de valójában nem ezt akarja. Nekem is sokszor feltették a kérdést, mit szóltam, amikor a lányaim, Anna és Nóra is a színészi pályára lépett. Hát, az édesanyjuk dobott egy hátast, én pedig ugyanazt mondtam, mint most a sorozatban: édes lányom, mindegy, mit teszel, a lényeg, hogy boldog légy. Más pályáról nem tudok beszélni, de azt tudom, egy színésznek miért rossz vagy jó lenni. Nálunk a feleségem csak a rosszat citálta elő, ám hiába mondta nekik, mégis ezt választották. Itt pedig ugyanez van pepitában. A legfontosabb kérdés, észreveszi-e egy szülő, hogy a gyereke már felnőtt" - mondta a Blikknek Trokán Péter.

Új sorozatban tér vissza a Szomszédok szereplője, Trokán Péter Forrás: [origo]

Trokán Péternek és ex-feleségének, Papadimitriu Athinának két lánya született, Trokán Anna és Trokán Nóra. Mindkét gyermekük színészi pályára lépett. Annának már van egy kisfia: Károly júniusban volt 1 éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.