szerelmi vallomás szerelem VV Aurelio nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Aurelio egy szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán. Nagyon boldog párjával, Dominika Rékával.

Tavasszal tért vissza régi barátnőjéhez, Dominika Rékához VV Aurelio és a pár most boldogabb, mint valaha. Ezúttal egy kései nyaralásra indultak édeskettesben, ahonnan már több fotót is posztoltak a közösségi oldalra.

Az egyik összebújós szelfihez még egy különös szerelmi vallomást is írt az egykori valóságshow-szereplő.

Eszméletlen pénzcentrikus ember vagyok. Viszont vannak dolgok, amit semmi pénzért nem cserélnék el. Ilyen vagy például TE! Szeretlek."

Gáspár Bea első borvacsorája veszteséges leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-gaspar-bea-elso-borvacsoraja-veszteseges-lesz.htmlGáspár Bea nagy lelkesedéssel vágott bele első vállalkozásába, de sajnos az már most látszik, hogy első vacsorája nem hoz számára nyereséget. TV + Sztárok--Szorcsik Viki visszatér a képernyőkre: a Korhatáros szerelemben láthatjuk hamarosanhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-szorcsik-viki-visszater-a-kepernyokre-a-korhataros-szerelemben-lathatjuk-hamarosan.htmlSzorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.TV + SztárokOrigoA palota jelentette be: szakácskönyvet ad ki Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-a-palota-jelentette-be-szakacskonyvet-ad-ki-meghan-markle.htmlMeglepő közleményt osztott meg a Kensington Palota: Meghan Markle szakácskönyvet jelentet meg. TV + Sztárok--Így igazítja a stylist Csonka András nadrágját: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-igy-igazitja-a-stylist-csonka-andras-nadragjat.htmlCsonka András egy meghökkentő képet töltött fel a közösségi oldalára: félreérthető helyzetben látható stylistjával. TV + Sztárok--Így néz ki ma a 80 éves Claudia Cardinale: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-igy-nez-ki-ma-a-80-eves-claudia-cardinale.htmlAz immár 80 éves Claudia Cardinale nemrég Magyarországon járt és elárulta, tulajdonképpen soha nem tartotta magát sztárnak. TV + Sztárok--Victoria Beckham félmeztelenül: fia, Brooklyn készítette a képethttp://www.life.hu/sztarok/20180917-victoria-beckham-felmeztelenul-fia-brooklyn-keszitette-a-kepet.htmlFélmeztelen fotót készített édesanyjáról, Victoriáról Brooklyn Beckham. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.