Jennifer Lopez volt szerelmének énekelt koncertjén, miközben jelenlegi párja is ott volt

P. Diddy koncert ének szerelem Alex Rodriguez Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez kínos helyzetbe került legutóbbi koncertjén: volt kedvesének énekelt, miközben a jelenlegi is ott volt a nézők soraiban.

Jennifer Lopez legutóbbi Las Vegas-i koncertjén került kellemetlen helyzetbe, exe és jelenlegi kedvese is ott volt ugyanis a tömegben. Az énekesnő volt szerelme, P. Diddy ráadásul éppen úgy helyezkedett, hogy tökéletesen rálátott az énekesnőre, akinek szintén feltűnt, hogy ismerős arcot köszönthet a nézők sorai között. Hosszan rajta is felejtette tekintetét Lopez, miközben énekelt, majd fel is kiáltotta Diddy nevét. Aztán gyorsan észbekapott, és jelenlegi kedvesét, Alex Rodriguezt is megemlítette, de a szemtanúk szerint ettől nem lett kevésbé kínos a jelenet.

Jennifer Lopez és P. Diddy az afterpartyn is nagyon örültek egymásnak Forrás: AFP/2018 Getty Images/Ethan Miller
Ambrus Attila összespórolt pénzét a műhelye alá ásta el: Tilla majdnem megtaláltahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-ambrus-attila-osszesporolt-penzet-a-muhelye-ala-asta.htmlKiderült, hogy Ambrus Attilának mégis voltak elásott milliói, ráadásul Tilla majdnem megtalálta a pénzt. TV + Sztárok--Így fest ma az Esmeralda című sorozat 50 éves főszereplője, Leticia Calderónhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-igy-fest-ma-az-esmeralda-cimu-sorozat-50-eves-foszereploje-leticia-calderon.htmlAkinek volt tévéje a kilenvenes években, biztosan emlékszik Esmeraldára, a vak szépségre, aki beleszeret a falu gazdag családjának fiába. Ám végül kiderült, hogy semmi sem az, aminek látszik. Rengetegen rajongtak a főszereplőért, Leticia Calderónért. A színésznő ma már 50 éves, mutatjuk, hogy néz ki most. TV + SztárokOrigoCurtis és Emilio közös munkába kedz? Ez a fotó indította be az emberek fantáziájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181002-curtis-es-emilio-kozos-munkaba-kedz-ez-a-foto-inditotta-be-az-emberek-fantaziajat.htmlEgy közös fotó indította be az emberek fantáziáját, sokan úgy hiszik, Curtis megtalálta új párját. TV + Sztárok--Nemi erőszakkal vádolják a Sigur Rós dobosát, Orri Páll Dýrasonthttp://www.life.hu/sztarok/20181002-nemi-eroszakkal-vadoljak-a-sigur-ros-dobosat-orri-pall-d-rasont.htmlÁllítólag kétszer is megerőszakolta egy este alatt a Sigur Rós dobosa, Orri Páll Dýrason áldozatát. A zenész tagadja a vádakat, és kilépett a zenekarból. TV + Sztárok--Keleti Andi felgyújtotta férjét A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-keleti-andi-felgyujtotta-ferjet-a-legbatrabb-parosban.htmlA legbátrabb páros című műsorban Keleti Andi és férje is részt vettek, és bizony nagyon sok embert próbáló feladatot teljesítettek. Andi például felgyújtotta férjét. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs a gyerekkoráról: nem éltek jó anyagi körülmények közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181002--sebestyen-balazs-a-gyerekkorarol-nem-eltek-jo-anyagi-korulmenyek-kozott.htmlSebestyén Balázs tőle szokatlan módon gyermekkoráról vallott. Elárulta, nem életek nagyon jó anayagi körülmények között. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.