Istenes Bence vallomása: "Nagyon idegőrlő volt az elmúlt két évünk"

élő show Csobot Adél Istenes Bence vallomás X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence a közösségi oldalán vallotta be, mennyire nehéz is volt számukra az elmúlt két év.

Istenes Bence és Csobot Adél közösségi oldalát nézegetve úgy tűnhet, hogy csupa csillogás, szórakozás, boldogság az életük, pedig nekik is vannak nehéz időszakaik. A műsorvezető bevallotta, milyen idegőrlő is volt számára és családja számára az elmúlt két év. Életük tele volt bizonytalansággal.

"Nagyon idegőrlő volt az elmúlt két évünk, telis tele bizonytalansággal... 2017 vége felé egyik este épp Kölnben ültünk a kanapén, amikor Adél megkérdezte, hogy vajon megéri-e ez az egész... Nem tudtam megígérni neki, annyit mondtam, hogy én nagyon hiszek benne, úgy érzem a jóisten ezt az utat mutatja nekem és hogy akkor fogunk igazán választ kapni erre, ha nyílik a ledfal egy műsorban, kijövök, ránézek és odasuttogom neki, h MEGÉRTE! Ma lesz életem első élő showja Németországban, 20:15kor nyílik a ledfal... Köszönöm, h kitartottál, Szeretlek Csobot Adél!" - írta Bence az Instagramon.

Adél válaszára sem kellett sokáig várni, kommentben bíztatta élete párját a fontos műsor előtt: "Hajrá @benistenes !!! ❤️❤️❤️ szeretlek!!!!"

Így ünnepelte Hosszú Katinka a négyszázadik érméthttp://www.life.hu/sztarok/20181007-igy-unnepelte-hosszu-katinka-a-negyszazadik-ermet.htmlHosszú Katinka bravúros szerepléssel három napon át örvendeztette meg az első Magyar Világkupára látogató közönséget a Duna Arénába. Túl van a négyszázadik érmén a világ legjobb úszónője, ezt a győzelmet pedig meg is ünnepelte. Elárulta, hogyan és kivel.TV + Sztárok--Eljárás indult Hosszú Katika és Shane Tusup cége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-eljaras-indult-hosszu-katika-es-shane-tusup-cege-ellen.htmlA Cégnyilvántartás szerint szeptember 27-én indult végrehajtási eljárás az Iron Corporation Kft. ellen - írja a Blikk az Mforra hivatkozva. Az nem derült még ki, hogy mi az eljárás oka, általában azonban az adót be nem fizető, vagy határidőket elmulasztó cégek esetében csinál ilyent a NAV.TV + SztárokCsákány Mónika, az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplője melltartós képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20181007-csakany-monika-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-szereploje-melltartos-kepet-posztolt.htmlSzexi, melltartós képet posztolt Csákány Mónika, az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplője - szúrta ki a Blikk. Mónika teljesen kivirult, mióta édesanya lett.TV + SztárokOrigoPintér Adrienn Ada bajor hercegnőnek öltözött és alaposan közszemlére tette melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-pinter-adrienn-ada-bajor-hercegnonek-oltozott-es-alaposan-kozszemlere-tette-melleit-foto.htmlPintér Adrienn az Októberfesten van és egy hatalmas korsó sörrel pózol. TV + SztárokOrigoKeira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: szerinte miatta lett szülés utáni depressziójahttp://www.life.hu/sztarok/20181006-keira-knightley-kemenyen-betamadta-katalin-hercegnet.htmlKeira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: a világhírű színésznő elárulta a hercegné miatt lett depressziós. TV + SztárokOrigoZimány Linda evés közben pedikűröztet: kényeztetés a köbön - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-zimany-linda-eves-kozben-pedikuroztet-kenyeztetes-a-kobon-foto.htmlZimány Linda imádja kényeztetni magát, ez Instagram oldalán is látszik: csodás helyek, gyönyörű ruhák és finomabbnál finomabb ételek. Ezúttal pedig a szombatot makszolta ki. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.