A 40 pluszos csapat esett ki a Szenzációs Négyesből

műsor kiesés Szenzációs négyes RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 pluszosok után a 40 pluszosoknak is búcsúzniuk kellett a Szenzációs Négyes című műsorból.

Hétvégén kiderült, hogy a két legfiatalabb generáció: a 20 pluszos és a 30 pluszos csapat jutott a Szenzációs Négyes csapatdöntőjébe.

A legutóbbi műsorban immár hetedik alkalommal csaptak össze a generációk és a három csapat egyéni produkciókban, duettben és összevont csapatban is bizonyíthatott úgy, hogy közben megidézték a már kiesett 50 pluszos csapatok játékosait.

Az izgalmas előadások után kiderült, hogy ezúttal a 40 pluszosoknak (Hajdu Steve, Kökény Attila, Koós Réka és Fésűs Nelly) kellett búcsúzniuk: így a két legfiatalabb korosztály jutott a fináléba.

A következő adásban kiderül, melyik generáció lesz Szenzációs Négyes győztes csapata, majd az ezt követő héten jön a mindent eldöntő utolsó show, ahol megmérkőznek egymással a nyertes csapat tagjai és valaki elnyeri a legjobb előadó címét.

Majka szigorúan értékeli a Sztárban sztár versenyzőit: nem érdekli, haragszanak-ehttp://www.life.hu/sztarok/20181015-majka-szigoruan-ertekeli-a-sztarban-sztar-versenyzoit-nem-erdekli-haragszanake.htmlMajka a Sztárban sztár hatodik évadában is a zsűrit erősíti, de úgy döntött, idén szigorúbban értékeli majd a versenyzőket. A műsorvezető a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, azt sem bánja, ha ezért megharagszanak rá a szereplők, és azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy változtat a berögzült pontozási módszerén. TV + SztárokOrigoKamarás Iván az utcán öltözött át: sokan megbámultákhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-kamaras-ivan-az-utcan-oltozott-at-sokan-megbamultak.htmlEgy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCurtis megenyhült: már nem haragszik Majkárahttp://www.life.hu/sztarok/20181015-curtis-megenyhult-mar-nem-haragszik-majkara.htmlMajka és Curtis útjai néhány hónappal ezelőtt különváltak: Majka a Szegedi Ijfúsági Napopon jelentette be, hogy nem lép fel együtt Curtissel annak drogproblémái miatt. Az ügy nagy port kavart, a rapperek pedig úgy tűnt, többé nem állnak majd szóba egymással. Most mégis fordul a kocka? TV + SztárokOrigoBódi Sylvi lovagnak öltözött: fém sapkát húzott - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-bodi-sylvi-lovagnak-oltozott-fem-sapkat-huzott-foto.htmlBódi Sylvi szexi és általában dögös is - ez azonban legutóbbi fotójáról nem mondható el.TV + SztárokOrigoKulcsár Edina anyukája megszerzi a jogosítványt, pedig rettegett balesete ótahttp://www.life.hu/sztarok/20181014-kulcsar-edina-megszerzi-a-jogositvanyt-pedig-rettegett-balesete-ota.htmlRossz emlékei vannak Kulcsár Edina édesanyjának egy 15 évvel ezelőtti autóútról. Balesetet szenvedtek a szépségkirálynővel, azóta fél az autóban. Most azonban úgy döntött, hogy jogosítványt szerez. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders Andrást és Tolvai Renit vitáktól féltik a barátaikhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kallay-saunders-andrast-es-tolvai-renit-vitaktol-feltik-a-baratai.htmlEgymás ellen versenyeznek majd a Sztárban sztár show-jában Tolvai Reniék, amitől félnek a barátaik: attól tartanak, veszekedést szíthat ez a versenyhelyzet köztük. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.