Kibékülhet Weisz Fanni és édesanyja

Forrás: realweiszfanni/Instagram -
Weisz Fanni család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas harc után Fanni a közelmúltban megkereste édesanyját. Elképzelhető, hogy kibékülnek egymással. 

„Nemrégiben jött tőle egy üzenet. Szinte el sem hittem, olyan volt, mint egy álom. Fél éve nem kommunikáltunk egymással, csak amit a médiában lehetett olvasni. Nagyon személyes üzenet volt, szinte a sírás kerülgetett. Talán meghallgattattak az imáim, nem tudom, annyit remélek, hogy ez valaminek a kezdete. Azóta váltottunk még pár üzenetet egymással, remélem, hamarosan hazalátogat hozzánk. A nagyszülei és a testvére, Gábor már nagyon várják, szeretném végre újra magamhoz ölelni” – mesélte a Borsnak Ágnes.

Forrás: realweiszfanni/Instagram

„Egy anya sosem engedi el a gyerekét, mindig hittem és hiszek abban, hogy rendeződik ez a viszony. Egyetlen vágyam volt mindig is, hogy amíg élek, segítsem a gyermekeimet, és ha egy nap nem leszek, akkor önállóak és boldogok legyenek ebben a sokszor szörnyű és gyorsan változó világban” – tette hozzá.

A lap kereste Weisz Fannit, de eddig nem válaszolt a kérdésekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.