Napokon belül indul a ValóVilág 9. - Less be a villába!

ValóVilág9
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokon belül elkezdődik a ValóVilág 9. szériája. A Life.hu a beköltözés előtt a villában járt, ahova most ti is beleshettek. 

Survivor: Emese távozott a Holtak szigetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-survivor-emese-tavozott-a-holtak-szigeterol.htmlFontos naphoz érkeztek a Holtak szigetének játékosai: újabb párbaj várt rájuk, ami több körből állt. Minden körben egy-egy játékos küzdött meg egymással. A feladatuk az volt, hogy az ellenfélről leszedjék a zászlót, azonban a szemük be volt kötve, így csak a fülükre hagyatkozhattak. TV + SztárokOrigoÚjra közös színpadon Dancs Annamari és Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-ujra-kozos-szinpadon-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-szineszek.htmlavaly nyári szakításuk óta nem készült közös kép Dancs Annamariról és Kerényi Miklós Mátéról, ám a két színész most újra egy színpadra állt. TV + SztárokOrigoX-Faktor: produkciók, amelyektől Gáspár Lacinál is betelt a pohárhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-produkciok-amelyektol-gaspar-lacinal-is-betelt-a-pohar.htmlAz X-Faktor szombat esti válogatójában eljött az a pont, amikor már Gáspár Lacinál is betelt a pohár. TV + SztárokOrigoVállalja a DNS-tesztet D. Nagy Lajos, hogy kiderüljön, Balázs nem a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-vallalja-a-dnstesztet-d-nagy-lajos-bikini-zenesz-hogy-kideruljon-balazs-nem-a-fia.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál betelt a pohár, előbb perrel fenyegette meg az RTL Klubot, miután direkt castingon behívták a zenei tehetségkutatójukba a férfit. TV + Sztárok--Tóth Gabi: "Lehet, hogy eddig még nem voltam szerelmes"http://www.life.hu/sztarok/20181027-toth-gabi-lehet-hogy-eddig-meg-nem-voltam-szerelmes-krausz-gabor.htmlAz énekesnő Lilunak mesélt jelenlegi kapcsolatáról, Krausz Gáborral. Elmondta, úgy érzi, most szerelmes először igazánTV + SztárokOrigoÍgy castingolják a szereplőket a Survivorrehttp://www.life.hu/sztarok/20181027-igy-castingoljak-a-szereploket-a-survivorre-rtl-klub.htmlKatona Andor, a Survivor egyik főszerkesztője és a harmadik évadból megismert Klaudia a műsor kibeszélő háttérműsorában mondta el, miként választják ki azok a szereplőket, akik végül bekerülnek a műsorba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.