Bikiniben mutatta meg terhespocakját Tücsi

Tücsi várandós terhes bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aryee Claudia, ahogy mindenki ismeri, Tücsi és párja, Sofron István első közös gyermeküket várják, akiről időközben már az is kiderült, hogy kislány lesz. A műsorvezető most az Instagram-oldalán mutatta meg, mekkora a pocakja. 

"Növöget a kiscsajszi. A héten szembetaláltam magam egy olyan véleménnyel, hogy hiába vagyok várandós nekem továbbra is csak a divat és a celebeskedés számít és egyáltalán nem beszélek a babáról. Őszintén megdöbbentő volt olvasni ezeket a sorokat, mert elképzelni nem tudom, hogy egy jó érzésű emberben hogyan fogalmazódhat meg ilyen rosszindulatú felvetés. Természetesen nekünk minden gondolatunk Ő körülötte forog, de azt gondoltam, hogy Ti, akik itt vagytok velem nem azért kezdtetek el követni, mert ez egy kismama oldal és szépen fokozatosan vezetem majd be az "anyukás" posztokat, ugyanúgy ahogy a vlogra is, hiszen azt kifejezetten kértétek. Bárki bármit is gondol továbbra is így gondolom helyesnek, de mivel a kiscsajszival már a félidőnél járunk, ezért sűrűsödni fognak a vele kapcsolatos bejegyzések. Én azért kíváncsi vagyok nagyon a véleményetekre e tekintetben. Szeretnétek több babavárós posztot. Jöhetnek a babakocsi választós, babaszoba berendezős, anyaságra készülős bejegyzések és videók" - Írta a fotójához Tücsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.