Puskás Peti Flört ValóVilág9 VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kibeszélték a villalakók Puskás Petit. Kiderült, hogy a műsorvezető sokaknak bejön, köztük Gregnek is...

Kiderült, hogy a villalakók közül sokaknak bejön Puskás Peti stílusa. Greg láthatóan odáig van érte, ki is jelentette, hogy elkapná egyszer-kétszer...

A többieknek egyébként feltűnt, hogy a műsorvezető egyszer rákacsintott a magyar Ken babára, feltűnően kedves volt vele, és sokat beszélt hozzá.

A kis Petit azért elkapnám egyszer-kétszer... Mondanám neki, na, gyere csak, Peti, mit mosolyogtál?" – kezdte Greg a párbeszédet, a lányok pedig erre a kijelentésre kontráztak rá.

Tatár Csilla a válásáról vallott Palya Beánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-tatar-csilla-a-valasarol-vallott-palya-beanak.htmlTatár Csilla eddig nem sokszor beszélt a válásáról, de most őszintén elmondta, miken ment keresztül abban az időszakban. Kiderült, ő nem élte meg kudarcként. TV + SztárokOrigoRadics Gigi: "Megtanultam szeretni a testemet"http://www.life.hu/sztarok/20181123-radics-gigi-megtanultam-szeretni-a-testemet.htmlRadics Gigi elárulta, végre eljutott odáig, hogy szereti a testét. Szexi fotózást is bevállal, ugyanakkor ügyel arra, hogy ne mutasson meg mindent. TV + Sztárok--Megbüntette az NMHH a TV2-t, az RTL Klubot és a Tilos Rádióthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-megbuntette-az-nmhh-a-tv2t-az-rtl-klubot-es-a-tilos-radiot-allampolgari-bejelentes.htmlÁllampolgári bejelentés nyomán büntetést kapott a TV2, az RTL Klub és Tilos Rádió az NMHH-tól. TV + SztárokOrigoRubint Réka szerint nem szabad túlzásba esni a plasztikai beavatkozásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-rubint-reka-szerint-nem-szabad-tulzasba-esni-a-plasztikai-beavatkozasokkal.htmlRubint Réka nem veti meg a plasztikai beavatkozásokat, de a túlzásokat igen. Ő nem akar ránctalan, átoperált arcú nő lenni. TV + Sztárok--Így él most a Miss Balaton 2018 győztese, Tóth Lilla Hannahttp://www.life.hu/sztarok/20181123-igy-el-most-a-miss-balaton-2018-gyoztese-toth-lilla-hanna.htmlMint arról korábban már beszámoltunk, Tóth Lilla Hanna nyerte a Miss Balaton 2018-at. A Life.hu most egy rövid interjút készített vele arról, miként él most, hogyan alakul a karrierje és a szerelmi élete azóta, hogy a fejére került a korona. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs beolvasott a vadászoknak: a nagyvisnyói szürke farkas kilövésén háborodott felhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-sebestyen-balazs-beolvasott-a-vadaszoknak-a-nagyvisnyoi-szurke-farkas-kilovesen-haborodott-fel.htmlÉlő adásban háborodott fel Sebestyén Balázs, miután arról értesült, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá. Az csak olaj volt a tűzre, amikor műsorvezetőtársa, Rákóczi Feri elmondta, hogy egy vadász végzett az élettársa kutyájával is. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.