esküvő rendező házasság Quentin Tarantino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnősült Quentin Tarantino: a híres rendező a 20 évvel fiatalabb barátnőjét vette el.

A Mirror azt írja, Quentin Tarantino és Daniella Pick Los Angelesben mondta ki a boldogító igent. A rendező most 55 éves, modell kedvese pedig 35 esztendős.

A pár 2009-ben ismerkedett meg egymással, és a kapcsolatuk akkor hamar véget ért, de 2016-ban újra egymásra találtak, és tavaly megtartották az eljegyzésüket.

Varga Iza a háborúról vallott: szerinte ennél nagyobb traumát nem élhet át az emberhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-varga-iza-a-haborurol-vallott-szerinte-ennel-nagyobb-traumat-nem-elhet-at-az-ember.htmlA Barátok közt színésznője, Varga Izabella az őt ért traumákról beszélt D. Tóth Krisztának teljesen őszintén és nyíltan: a háború és a menekülés gyógyíthatatlan sebeket okozott. TV + Sztárok--Katalin hercegné megszólalt Meghanről az állítólagos viszályuk utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-katalin-hercegne-megszolalt-meghanrol-az-allitolagos-viszalyuk-utan.htmlKatalin hercegné és Meghan kapcsolata állítólag nem felhőtlen, most azonban azt nyilatkozta a hercegné, hogy nagyon izgatott Meghan és a babája miatt, ami azt feltételezi, hogy még sincs baj köztük. TV + SztárokOrigoTetkót csináltatott Nyári Dia - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-tetkot-csinaltatott-nyari-dia.htmlNyári Dia egy tündéri tetoválást varratott magára, amelyet meg is mutatott a követőinek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoTatár Csilla bevallotta, nagyon rossz gyerek volthttp://www.life.hu/sztarok/20181129-tatar-csilla-bevallotta-nagyon-rossz-gyerek-volt.htmlTatár Csilla elárulta, hogy igazi kis lázadó volt kamaszként. TV + SztárokOrigoSzüzességi fogadalommal érkezett a ValóVilág villába VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20181129-szuzessegi-fogadalommal-erkezett-a-valovilag-villaba-vv-reni.htmlAz eddig történtek fényében talán nehéz elhinni, de az egyik játékos szüzességi fogadalommal érkezett a ValóVilág 9 villájába. VV Reni és VV Csoki között már történt egy s más a takaró alatt, a lány a beköltözés előtt elárulta, nem fog szexelni a játék ideje alatt. TV + SztárokOrigoSzabó Győző teljesen kimerült: bevonult egy ájurvédaközpontbahttp://www.life.hu/sztarok/20181129-szabo-gyozo-teljesen-kimerult-bevonult-egy-ajurvedakozpontba.htmlSzabó Győző elárulta, az utóbbi hónapokban annyira kimerült, hogy szüksége volt arra, hogy pár hétre elvonuljon a világ elől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.