Elsikkasztotta Király Linda pénzét a menedzsere

Forrás: Király Linda/Instagram -
pénz Király Linda menedzser elsikkasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mi lehet az oka annak, hogy Király Lindából a mai napig nem lett világsztár.

Évekkel ezelőtt úgy tűnt, Király Linda végre eléri a célját és igazi világsztár lesz belőle. Az énekesnő gyönyörű hangjára hamar felfigyeltek, kapott egy öt lemezre szóló exkluzív szerződést és turnézott az amerikai kontinensen is. Csakhogy azt az összeget, amit a kiadótól kapott a dalok promóciójára, a menedzsere elherdálta.

Király Linda kis híján világsztár lett Forrás: Király Linda/Instagram

Lassan leesett a tantusz, hogy a menedzsmentem valamit kavarhatott. Kiderült, hogy iszonyúan átvágtak. Elsikkasztották a Universal egész előlegét, a dalok promóciójára már egy fillér sem maradt” – idézi az énekesnő szavait A Király család című könyvből a Blikk.

A menedzserétől még a sikkasztás után is nagyon nehezen tudott megszabadulni, ugyanis 15 évre szerződést kötött vele. Másik kiadóhoz pedig nem engedték, hogy átmenjen, így Linda úgy döntött, hazaköltözik Magyarországra New Yorkból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.