Mellszelfit posztolt Bódi Sylvi: fotó

mell mellbimbó Bódi Sylvi dekoltázs szörf bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi egy aprócska bikinifelsőben pózol az Instagramon.

Bódi Sylvi egy bikinis fotót posztolt közösségi oldalára. A csinos modellen egy aranyló fürdőruha van, amely jól kiemeli formás idomait és még a mellbimbói is átsejlenek rajta.

A képhez egyébként egy hosszabb bejegyzést is írt, egy titkos projektről mesélt a követőinek, amelyről pár nap múlva lerántja a leplet.

Álomutazó: Radics Gigi elárulta, mit kér karácsonyrahttp://www.life.hu/sztarok/20181221-alomutazo-radics-gigi-elarulta-mit-ker-karacsonyra.htmlRadics Giginek fiatal kora ellenére munkával telik a karácsony, hiszen egy zenés produkcióval tölti a szeretet ünnepének napjait. A Life.hu-nak elmondta, ő mire vágyik igazán karácsonyra, de azt is elárulta, hogy megy neki mostanában a szekér és mivel lepi meg a rokonait. TV + SztárokOrigoCurtis állítólag zenésztársait is cserbenhagyta márhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-curtis-allitolag-zenesztarsait-is-cserbenhagyta-mar.htmlHa igazak a hírek, Curtis nemcsak az árva gyerekeket hagyta cserben, hanem a zenésztársait is. TV + SztárokOrigoBerki Krisztiánnak örömöt, szerencsét és pénzt jósolt a jövendőmondó 2019-rehttp://www.life.hu/sztarok/20181221-berki-krisztiannak-oromot-szerencset-es-penzt-josolt-a-jovendomondo-2019re.htmlMüller Rózsa jósnő elárulta, mi vár Berki Krisztiánra 2019-ben. TV + SztárokOrigoVV Vivi megmasszírozta VV Csokit, amit VV Reni nem nézett jó szemmel: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181221-vv-vivi-megmasszirozta-vv-csokit-amit-vv-reni-nem-nezett-jo-szemmel-video.htmlVV Csokit így kényeztette VV Vivit. Volt, aki nem nézte jó szemmel. TV + SztárokOrigoVV Reni nem nyűgözte le énekhangjával Csokit és Lacikáthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-vv-reni-nem-nyugozte-le-enekhangjaval-csokit-es-lacikat.htmlVV Reni kieresztette a hangját a villában. Bár ne tette volna... TV + SztárokOrigoVálásáról vallott őszintén Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-valasarol-vallott-oszinten-keresztes-ildiko.htmlKeresztes Ildikó elárulta, szörnyen megviselte őt 2012-es válása. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.