Miló Viki az Exatlonról: "Az utolsó lehetőséget kaptam"

Forrás: tv2 -
Exatlon Hungary Miló Viktória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyszeres címvédő ökölvívó világbajnok, Miló Viki számára hamar véget ért a TV2 Exatlon című műsora, hiszen elsőként kellett Dominikáról hazarepülnie. Viki most a Life.hu-nak elmondta, hogyan élte meg azt, hogy 40 évesen szerinte élete utolsó lehetőségét kapta.

Retró fotó került elő Nádai Anikórólhttp://www.life.hu/sztarok/20190112-retro-foto-kerult-elo-nadai-anikorol-horvath-greta-posztolta.htmlNádai Anikó 30. születésnapja alkalmával posztolt régi fotót az Instagramra egykori kolléganője, Horváth Gréta. TV + Sztárok--Így nézett ki a Viva Tv-s időkben Ada – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190112-igy-nezett-ki-a-viva-tvs-idokben-ada-pinter-adrienn-foto.htmlAda az Instagramon megmutatta, hogyan nézett ki, amikor még a Viva Tv-nél dolgozott. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi munkáról és magánéletről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190112-szabo-zsofi-munkarol-es-maganeletrol-mesel.htmlÉletében először mondott vissza munkát Szabó Zsófi, akinek az RTL Klub Reggeli műsorának vezetése és fia, Mendel minden idejét kitölti. Azt vallja, jelenleg nem fér bele a színpad az életébe, és arról is beszélt, mikor lehet kistestvére a fiának. TV + Sztárok--Feloszlott az Akkezdet Phiai hiphopformációhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-feloszlott-az-akkezdet-phiai-hiphop-formacio-facebookon-jelentettek-be.htmlA Facebook-oldalán jelentette be az Akkezdet Phiai hiphopformáció, hogy január elsejétől kettéválnak. Závada Péter és Saiid húsz éven át zenélt együtt. TV + Sztárok--Nem érte váratlanul Majkát Curtis vallomása: két hete újra beszélnek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-nem-erte-varatlanul-majkat-curtis-vallomasa-ket-hete-ujra-beszelnek-egymassal.htmlAhogy megírtuk, Curtis a közösségi oldalán jelentette be, hogy drogelvonóra megy. A zenésznek egykori társa, Majka is üzent, a menyasszonya pedig arról vallott, mi mindenen mentek keresztül Curtis szenvedélybetegsége miatt. Most úgy tudni, Majka nem a közösségi médiából értesült Curtis döntéséről, hanem hetek óta kommunikálnak egymással. TV + Sztárok--Közös képet posztolt Schumacherrel Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-kozos-kepet-posztolt-michael-schumacherrel-hajdu-peter.html10 évvel ezelőtti fotóval nosztalgiázik Hajdú Péter. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.