Pintér Tenya exe, Rubos Frida szerint együtt voltak még, amikor a színész összejött Ilyés Jeniferrel

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor szerelem Rubos Frida Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubos Frida nem bírta tovább, és kifejtette véleményét Pintér Tenya új kapcsolatáról: állítja, együtt voltak még, amikor a színész összejött Jeniferrel. 

Pintér Tenya és Rubos Frida nem olyan régen szakítottak, de a színészre máris rátalált a szerelem. A volt x-faktoros énekesnővel, Ilyés Jeniferrel szerettek egymásba, méghozzá állítólag a Jimmy musical egyik előadásán. Frida Facebook-oldalán kommentálta Tenya érzéseit és felhívta a figyelmet arra, hogy még együtt volt a színésszel, amikor az összejött az énekesnővel.

Pintér Tibor exe szerint még együtt voltak, amikor a színész összejött Jeniferrel Forrás: TV2

„Ő a nő az életemben. Ha egyszer komoly kapcsolatra szánnám magam, olyan lenne, mint J.” – idézett Frida Tenya femcafés beszélgetéséből. „Ez aztán szép :) Arról senki nem beszél, hogy amikor ez az ominózus Jimmy musical készült, még javában az én párom volt. Ez egy örök titok marad, és az is, hogy vajon mióta ia alkotnak ők egy párt” – írta Frida a Facebook-oldalán, melyet az NLCafé vett észre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.