Cristiano Ronaldo milliárdokat fizet az adóhatóságnak, felfüggesztettet is kapott

adóhatóság adótartozás Cristiano Ronaldo felfüggesztett büntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem áll jól a szénája Cristiano Ronaldónak. Kiderült: milliárdokat kell fizetnie a spanyol adóhatóságnak, de a felfüggesztett börtönbüntetéssel is szembe kell néznie. 

Nem először kerül összetűzésbe a törvénnyel Cristiano Ronaldo. A Blikk cikke szerint a sztárfocista kedden elfogadta az adócsalási ügyben rá kiszabott ítéletet.

A Juventus játékosa, Cristiano Ronaldo már tudja, mennyit kell fizetnie Forrás: AFP/Tiziana Fabi

18,8 millió eurót, azaz csaknem 6 milliárd forintot fizet az adóhatóságnak. A cikk szerint ez tartalmazza az adóhátralékot, a büntetés összegét és a kétéves börtön kiváltását is. Ezen kívül felfüggesztett börtönbüntetést is kap. Ronaldót ugyanis azzal vádolták meg évekkel ezelőtt, hogy egy vállalkozás segítségével eltitkolt 14,76 millió eurónyi adót.

A focistának azonban nemcsak emiatt fájhat a feje, hiszen nemi erőszakkal is vádolják. Néhány nappal ezelőtt írtunk róla, hogy az olasz hatóságok engedélyt kaptak rá, hogy DNS-mintát vegyenek tőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.