Sofőrként vállalt munkát Király L. Norbi

Forrás: Facebook -
gyerektartás X-Faktor Király L. Norbert munka sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbi a megélhetésért autók beszállításával foglalkozik az éneklés mellett.

Király L. Norbi nehéz időszakon van túl, négy éve elvált a feleségétől, kisfia édesanyjától és azóta sem talált rá a szerelem. Ugyanakkor a karrierje elkezdett felfelé ívelni, gyakran koncertezik.

A Blikk Rúzs azt írja, azért, hogy rendesen tudja fizetni a gyerektartást, sofőrként vállalt munkát, külföldről szállít be autókat.

Így már sínen van az élete, megtanult főzni és bízik abban, hogy hamarosan talán belép az életébe egy hölgy is, ugyanis nagyon vágyik egy társra.

Király L. Norbi sofőrként vállalt munkát Forrás: Facebook
Boros Lajos nem zárkózik el attól, hogy újra összeálljon Bochkor Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-boros-lajos-nem-zarkozik-el-attol-hogy-ujra-osszealljon-bochkor-gaborral.htmlHaragban vált el egymástól Boros Lajos és Bochkor Gábor, de viszonyuk azóta rendeződött, annyira, hogy akár még össze is állnának újra. TV + SztárokOrigoDallopással vádolják Nagy Feróthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-dallopassal-vadoljak-nagy-ferot.htmlA Dal plágiumbotránya után most az egyik zsűritagot, vagyis Nagy Ferót vádolják dallopással. A Beatrice egyik nagy slágeréről terjesztik azt, hogy nem egészen a saját szerzeményük. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAzurák Csabáék örökbe fogadtak egy menhelyi kutyát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-azurak-csabaek-orokbe-fogadtak-egy-menhelyi-kutyat.htmlAzurák Csaba Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy új tag érkezett a családjukba: nagyon édes. TV + Sztárok--VV Zsuzsu minden villatársában csalódott, senkivel sem hajlandó tartani a kapcsolatothttp://www.life.hu/sztarok/20190220-vv-zsuzsu-minden-villatarsaban-csalodott-senkivel-sem-hajlando-tartani-a-kapcsolatot.htmlVV Zsuzsu megnyerte a ValóVilág 9 játékát, majd miután kijött a luxusbörtönből, hatalmasat csalódott villatársaiban. TV + SztárokOrigoMichael Jackson hétfőnként nem beszélt, jó oka volt ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-michael-jackson-hetfonkent-nem-beszelt-jo-oka-volt-ra.htmlKülönös szokásai voltak Michael Jacksonnak, most pedig egy újabb látott napvilágot. Mint kiderült: a pop királya hétfőnként nem szólalt meg. TV + Sztárok--Tóth Verától a fogyása miatt pártoltak el a barátokhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-toth-veratol-fogyasa-miatt-partoltak-el-a-baratok.htmlTóth Vera elárulta, miután elkezdett fogyni, sok barátja elpártolt mellőle. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.