A kínai hírügynökség új hírolvasója nem is ember – megdöbbentő a hasonlóság

televízió Kína hírügynökség hírolvasó mesterséges intelligencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új hírolvasót mutatott be a kínai állami hírügynökség Xin Xiaomeng személyében. Első és második ránézésre is csak kevesen gondolnák róla, hogy a valóságban nem is ember, hanem a mesterséges intelligencia technológiájával működik.

A mesterséges intelligencia technológiáját felhasználva mutatta be a kínai állami hírügynökség új hírolvasóját Xin Xiaomeng személyében. Az új munkatárs annyira élethűre sikerült, hogy szinte senki nem mondaná meg róla, hogy valójában nem egy hús-vér embert látunk a képernyőn. A hírolvasó megjelenése egyébként egy valós kolléganő, Qu Meng külsején és hangján alapszik. Egyelőre csak kínaiul beszél, de a jövőben várható, hogy angolul is „megtanul”.

Az Oddity Central cikke szerint nem ő az első ilyen hírolvasó, hiszen már egy férfit is bemutattak, aki arra is képes, hogy minimális gesztikulációt bemutasson. Ő összesen 3400 hírt olvasott már be, és 10 ezer percet töltött a képernyőn.

Pintér Tibor exe, Rubos Frida megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-pinter-tibor-exe-rubos-frida-megmutatta-uj-szerelmet.htmlMiután megnyerték A legbátrabb páros című műsort, szakított Pintér Tibor és kedvese, Rubos Frida. Tenya hamar megtalálta a szerelmet Ilyés Jenifer személyében, most pedig úgy tűnik, hogy Frida oldalán is újra van egy férfi. TV + Sztárok--Ördög Nórát egy kommentelője azzal vádolja, hogy Miciről több képet rak ki, mint Vencirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-ordog-norat-egy-kommenteloje-azzal-vadolja-hogy-micirol-tobb-kepet-rak-ki-mint-vencirol.htmlÖrdög Nóra megosztott egy közös fotót róla és kislányáról, Miciről. Erre reagált egy kommentelője, aki úgy látja, a műsorvezető lánya több figyelmet kap, mint a kisfia. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Rami Malek forró csókot váltott szerelmével, amikor kimondták a nevét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-rami-malek-forro-csokot-valtott-szerelmevel-amint-komondtak-a-nevet.htmlAmint meghallotta a nevét, Rami Malek örömében rátapadt szerelme szájára: így örült a győzelmének. TV + Sztárok--A Dal: Vincze Lilla elárulta, miért adott maximális pontot Pápai Jocinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-vincze-lilla-elarulta-miert-adott-maximalis-pontot-papai-jocinak.htmlPápai Joci történelmet írt, hiszen másodjára is ő képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Vincze Lilla, a válogató egyik zsűritagja elárulta a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, mit szól Joci győzelméhez, és a következő megmérettetésen indulóknak is üzent. TV + Sztárok--Demjén Ferenc dalaiból készít musicalt Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-demjen-ferenc-dalaibol-keszit-musicalt-pinter-tibor.htmlPintér Tibor Demjén Ferenc dalaiból készít musicalt. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Lady Gaga sokatmondó pillantást vetett Bradley Cooperrehttp://www.life.hu/sztarok/20190225-oscar-2019-lady-gaga-sokatmondo-pillantast-vetett-bradley-cooperre.htmlLady Gaga sokatmondó pillantást vetett Bradley Cooperre az Oscar-díj-átadón. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.