párkapcsolat Pintér Tibor szerelem Rubos Frida Ilyés Jenifer
Miután megnyerték A legbátrabb páros című műsort, szakított Pintér Tibor és kedvese, Rubos Frida. Tenya hamar megtalálta a szerelmet Ilyés Jenifer személyében, most pedig úgy tűnik, hogy Frida oldalán is újra van egy férfi. 

Már voltak jelek arra nézve, hogy Rubos Frida, Pintér Tibor volt kedvese újra boldog egy férfi oldalán, hiszen a közösségi oldalára feltöltött fotókból az is kiderült, hogy a Valentin-napot sem töltötte egyedül.

Frida és Tenya azután szakítottak, hogy együtt megnyerték A legbátrabb páros című műsort. Pintér Tibor hamar megtalálta a szerelmet kolléganője, a nála 21 évvel fiatalabb színésznő, Ilyés Jenifer oldalán.

Most pedig biztosnak tűnik, hogy Fridára is rátalált a boldogság. Párjáról már fotót is posztolt Instagram-oldalára. A képek alapján együtt síeltek, nagyon boldognak tűnnek. A fotót a Ripost oldalára kattintva nézheted meg.

Rubos Fridára is rátalált a szerelem Forrás: Rubos Frida / Instagram

Oscar 2019: Rami Malek forró csókot váltott szerelmével, amint komondták a nevét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-rami-malek-forro-csokot-valtott-szerelmevel-amint-komondtak-a-nevet.htmlAmint meghalltotta a nevét, Rami Malek örömében rátapadt szerelme szájára: így örült a győzelmének. TV + Sztárok--A Dal: Vincze Lilla elárulta, miért adott maximális pontot Pápai Jocinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-vincze-lilla-elarulta-miert-adott-maximalis-pontot-papai-jocinak.htmlPápai Joci történelmet írt, hiszen másodjára is ő képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Vincze Lilla, a válogató egyik zsűritagja elárulta a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, mit szól Joci győzelméhez, és a következő megmérettetésen indulóknak is üzent. TV + Sztárok--Demjén Ferenc dalaiból készít musicalt Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-demjen-ferenc-dalaibol-keszit-musicalt-pinter-tibor.htmlPintér Tibor Demjén Ferenc dalaiból készít musicalt. TV + SztárokOrigoOscar 2019: Lady Gaga sokatmondó pillantást vetett Bradley Cooperrehttp://www.life.hu/sztarok/20190225-oscar-2019-lady-gaga-sokatmondo-pillantast-vetett-bradley-cooperre.htmlLady Gaga sokatmondó pillantást vetett Bradley Cooperre az Oscar-díj-átadón. TV + Sztárok--Oscar 2019: Blanca Blanco színésznő hatalmasat esett a lépcsőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-oscar-2019-blanca-blanco-szineszno-hatalmasat-esett-a-lepcson.htmlBlanca Blanco színésznő idei Oscar-belépője igen emlékezetesre sikeredett, ugyanis pózolva próbált meg felmenni a vörös szőnyeges lépcsőn, amikor orra bukott. TV + Sztárok--Másodszor is megnősül Jude Law: íme, a menyasszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20190224-masodszor-is-megnosul-jude-law-ime-a-menyasszony.htmlElveszi pszichológus kedvesét a 46 éves Jude Law. A pár már több éve együtt van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.