Justin Bieber felfedezettjébe szerelmes Lewis Hamilton

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy -
lesifotók Justin Bieber szerelem Lewis Hamilton repülőtér Cindy Kimberly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új barátnője lehet Lewis Hamiltonnak, akit a repülőtéren kaptak le a lesifotósok egy 20 esztendős szépség társaságában.

Lewis Hamiltonról és Cindy Kimberlyről a repülőtéren készültek közös fotók. A mindössze 20 esztendős csinos modell 2015-ben vált ismertté, miután Justin Bieber felfigyelt rá, kiposztolt róla egy fotót és megkérdezte, hogy „Ó, te jó ég, ki ez a lány?". Cindy ezután felhagyott a bébiszitterkedéssel, ugyanis szinte azonnal felkarolta őt egy modellügynökség.

Lewis Hamilton újra szerelmes? Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

A pár között egyébként 14 év a korkülönbség, de láthatóan remekül érezték magukat egymás társaságában. A Daily Mail szerint a Forma–1-es pilóta magánrepülőgépével utaztak kettesben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

where I’d rather be

Cindy Kimberly (@wolfiecindy) által megosztott bejegyzés,

Oszter Sándor saját erdei útján hajtott vastüskébe, szándékosságra gyanakszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-oszter-sandor-sajat-erdei-utjan-hajtott-vastuskebe-szandekossagra-gyanakszik.htmlSaját erdei útján hajtott autójával vastüskébe Oszter Sándor. Szándékosságot sejt a dolog mögött, azt mondja, az eszköz nem egy szerszám volt, erre a célra készítették. Feljelentést tett a rendőrségen. TV + Sztárok--Erzsébet királynő megajándékozza Meghan Markle-t elhivatottsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-erzsebet-kiralyno-megajandekozza-meghan-marklet-elhivatottsaga-miatt.htmlBennfentesek szerint Erzsébet királynő nagyon különleges ajándékkal szeretné meglepni Meghan Markle-t kemény munkájáért. TV + Sztárok--Shakirát adócsalással vádolják, beidézte a bírósághttp://www.life.hu/sztarok/20190227-shakirat-adocsalassal-vadoljak-beidezte-a-birosag.htmlAz adócsalás miatt Shakira ellen indult eljárásban beidézték a kolumbiai énekesnőt, június 12-én kell megjelennie a bíróság előtt a katalóniai Esplugues de Llobregatban. TV + Sztárok--VV Krisztián és VV Vivi összeházasodnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-vv-krisztian-es-vv-vivi-osszehazasodnak.htmlVivi és Krisztián egy hatalmas hírt bejelentettek az életükről, jelesül azt, hogy gyermekük lesz, de egy másikat eddig titokban tartottak: eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigo6 év után szakított Katie Holmes és Jamie Foxxhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-6-ev-utan-szakitott-katie-holmes-es-jamie-foxx.html6 év után szakított egymással Katie Holmes és Jamie Foxx. TV + Sztárok--Vajna Tímea egyik ismerőse szerint az özvegy Amerikában kezdhet új életethttp://www.life.hu/sztarok/20190226-vajna-timea-egyik-ismerose-szerint-az-ozvegy-amerikaban-kezdhet-uj-eletet.htmlAndy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos januári halála óta alig lehet tudni valamit az özvegyéről, Vajna Tímeáról. Most egyik ismerőse azt mondta, hogy Amerikában kezd új életet, az ehhez szükséges első lépéseket pedig már meg is tette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.