Halála előtt jegyezte el kedvesét Luke Perry

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Sam Wasson -
halál stroke eljegyés család tragédia Luke Perry Wendy Madison Bauer Beverly Hills 90210
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beverly Hills 90210 sztárja, Luke Perry hétfőn hunyta le örökre a szemét. Néhány nappal előtte szenvedett stroke-ot. Az agykárosodás túl nagy mértékű volt ahhoz, hogy túlélje. Most kiderült, hogy nem sokkal előtte jegyezte el kedvesét, Wendy Madison Bauert. 

Nem élte túl a stroke-ot Luke Perry, a Beverly Hills 90210 sztárja, hétfőn hunyta le örökre a szemét a kórházban. A halálos ágyánál ott volt az exfelesége, Minnie Sharp, a gyermekei, Jack és Sophie, valamint a kedvese, a terapeutaként dolgozó Wendy Madison Bauer is. De ott állt az édesanyja és a mostohaapja is, hogy végső búcsút vegyenek tőle.

Luke Perry halála előtt eljegyezte kedvesét Forrás: AFP/2018 Getty Images/Sam Wasson

A The Sun cikke szerint szerelmét nem sokkal a végzetes stroke előtt jegyezte el. A lap szerint nagyon közeli kapcsolatban volt a gyermekeivel, az iskolai feladatokban is örömmel vett részt az 52 éves színész, de a szabadidejüket is gyakran töltötték együtt. Imádott része lenni Jack és Sophie életének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.