Néhány napja kapott stroke-ot Luke Perry: belehalt a betegségbe

Forrás: AFP/Valerie Macon -
stroke Luke Perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, néhány nappal ezelőtt stroke-ot kapott a Beverly Hills 90210 sztárja, Luke Perry. Néhány nappal később feladta a küzdelmet és elhunyt a népszerű sorozatsztár.

Néhány nappal ezelőtt szállították kórházba a népszerű sorozatsztárt, a '80-es ével szívtipróját, Luke Perryt. Az akkori sajtóértesülésekből kiderült, stroke-ot kapott a színész. A TMZ beszámolói szerint néhány nappal később, március 4-én szervezete feladta ka üzdelmet és távozott az élők sorából. Családja és barátai körében érte a halál.

Luke Perry Forrás: AFP/Valerie Macon

Súlyos stroke-ot kapott Luke Perry, a Beverly Hills 90210 sztárja

Súlyos állapotban szállították kórházba otthonából Luke Perryt, akit a Beverly Hills 90210-ből ismerhetnek az emberek. A színész stroke-ot kapott, azonban arról, hogy milyen állapotban is van most, nincsenek pontos információk.

Kiműtötték Iszak Eszti bölcsességfogaithttp://www.life.hu/drlife/20190304-kimutottek-iszak-eszti-bolcsessegfogait.htmlMegszabadul bölcsességfogaitól Iszak Eszti, aki évek óta szenved már a fájdalomtól.Dr. Life--Kulcsár Edina beteg lett, napokra eltűnt az Instagramrólhttp://www.life.hu/drlife/20190304-kulcsar-edina-beteg-lett-napokra-eltunt-az-instagramrol.htmlPapír zsebkendővel és orrspray-vel körülvéve fekszik Kulcsár Edina Instagram-oldalára feltöltött legújabb fotóján. Napokra eltűnt a közösségi oldalról, ezzel adott most magyarázatot. Dr. Life--Will Smith apósa ejtőernyőzés közben kapott szívrohamothttp://www.life.hu/drlife/20190304-will-smith-aposa-ejtoernyozes-kozben-kapott-szivrohamot.htmlEnyhe szívrohamot kapott Will Smith apósa, amikor a színésszel ejtőernyős ugrást hajtott végre. Dr. Life--Nem gyűlt össze elég pénz: Tóth Róbertet még nem tudják kezelni Amerikábanhttp://www.life.hu/drlife/20190304-nem-gyult-ossze-eleg-penz-toth-robertet-meg-nem-tudjak-kezelni-amerikaban.htmlHarmincezer dollár, azaz több mint 8 millió forint gyűlt össze egy hét alatt Tóth Róbert rákbeteg kajakos amerikai gyógyítására, ám a kezelést mégsem tudják megkezdeni. Bár a gyógyszert ingyen kapja a programnak köszönhetően, a kórházi kezelést előre kell kifizetni. Erre egyelőre nem elég ez az összeg. Dr. Life--Nem gyűlt össze elég pénz: Tóth Róbertet még nem tudják kezelni Amerikábanhttp://www.life.hu/drlife/20190304-nem-gyult-ossze-eleg-penz-toth-robertet-meg-nem-tudjak-kezelni-amerikaban.htmlHarmincezer dollár, azaz több mint 8 millió forint gyűlt össze egy hét alatt Tóth Róbert rákbeteg kajakos amerikai gyógyítására, ám a kezelést mégsem tudják megkezdeni. Bár a gyógyszert ingyen kapja a programnak köszönhetően, a kórházi kezelést előre kell kifizetni. Erre egyelőre nem elég ez az összeg. Dr. Life--Kisbabát szeretne párjával a méh nélkül született nőhttp://www.life.hu/drlife/20190228-kisbabat-szeretne-parjaval-a-vagina-nelkul-szuletett-no.htmlGyermeket szeretne párjától az a kanadai nő, akinek egyáltalán nem fejlődött ki a méhe. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.